Foto: hesteguiden.com

Er helt sjef i V65?

Formen har i hvert fall neppe vært bedre på London Boss enn den er akkurat nå, og vi tror på tet fra start til mål for andrevalget i spillet.

Kommersielt

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Ja, når kusk Katrine Blakkestad signaliserer at det blir helstengt hodelag på 1 London Boss i den femte avdelingen ved denne anledningen, ja så iler vi til med et bankerspill. Da tror vi nemlig at Starchip Enterprise-sønnen skal ha solide muligheter til å forsvare sitt innerspor med ikke alt for startkjappe konkurrenter på utsiden, og da mener vi bestemt at dagens konkurrenter må konsentrere seg om å kjempe om sølvet.

7-åringen har mildt sagt gått svette løp hele veien nå på slutten (kjempet på utvendig for leder fire ganger på rad!), og intet hadde vært mer fortjent enn om at han fikk full utteling for sin stålform med en V65-triumf!

Forsvarer han sine 77 %?
Nei, det gjør så absolutt ikke 3 Gårder Spiker`n i innledningen, og vi garderer den store favoritten på samtlige spilleforslag (vi kan strekke oss til en utgang på det store systemet). Vi snakker her om en hest som kun har tre starter på baken, og i de to volteløpene 5-åringen har vært ute i har han galoppert ned startsiden.

Det har ikke Snoen-traveren tid til på en kjapp sprint mot klart skjerpet motstand i kveld, og vi mener seiersløpet sist fort kan slå begge veier. Hesten går fryktelig tungt belastet i balansen (dobble busser fremme, og det tyder på at alt kanskje ikke er helt som det skal være helsemessig...), og selv i en feilfri utgave tror vi han kan få mer kamp enn favorittspillerne setter pris på.

Fra sine springspor fra 20 meter tillegg kommer nemlig 12 Flammen Stilig (latterlig lite spilt med sine 4 %!) og 13 Eldna S.E. stormende ned startsiden, og begge har vist at de er kapable til å sprinte en lav 30-tid på sitt beste. Kai Johansen setter seg opp bak førstnevnte, og det interessant nok.

Sistnevnte har vært ute i V75-løp nå på slutten (uheldig nest sist), og innsatsen til sølv i den siste starten var klart godkjent. Flott kapasitet innehar 2 Ølmer, og Elding-sønnen viste seg vel forbredt etter pause ved å vinne enkelt i Skien i den siste starten. Se også litt opp for 1 Granearan, som dukker opp i regi Geir Flåten!

To hester gjør opp?
Ja, i finalen satser vi på at vinneren er å finne på favorittduoen 6 Indregaards Lilja og 9 Bernoldi. Førstnevnte står nå med fire strake triumfer, og den formtoppede Spikeld-datteren kan her meget vel få stolpe i raden. Sistnevnte gikk relativt pigg i mål etter sen åpning sist, og det løpet i kroppen etter litt pause og behandling har trolig bare gjort godt. Moe Odin-sønnen speeder noe helt enormt med løp på lang vent, og dersom 7-åringen er på skuddhold ut i oppløpet, ja så er Berås-traveren hesten å stå i mot til slutt.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V65-2: Favorittene står litt sjanseartet til, og vi garderer bredt. Vant direkte etter lang pause sist gjorde kapasitetshesten 7 Sporre, men så fikk da også Super Arnie-sønnen et smørløp i relativt enkle omgivelser ved den anledningen. Kusk Hans P. Tholfsen er en defensiv herremann, og fra dette sporet blir det å bakke seg ned i køen, og så får vi se om vi rekker frem til slutt...slik tror i hvert fall vi Vestfoldingen tenker om 70-prosenteren i spillet!

Fremgangsrike Tor O. Halle sender her ut 8 Yke Q. Cumber, og det skal bli spennende å se hva Pink Diamond-sønnen kan. Debuten her til lands var i grunnen intetsigende (tidlig galopp, og ble ikke plaget nevneverdig etter det), og den seiersvante 4-åringen (vunnet hele seks løp i år!) får stå som en stor outsider.

V65-3: Skal det så endelig lykkes for 4 Starelv Storm? Ja, vi tror sjansene for at Spang Best-sønnen nå skal få smake seierens sødme igjen skal være svært gode. Etter å ha vist overlydsfart mellom galoppene i den nest siste starten brøt 5-åringen litt ut i den siste svingen i et V75-løp på Momarken i den siste starten (ville ut i hesteringen...), og tapte mye fart på den insidenten. Avslutningen nedover oppløpet til fjerde på 30.1 full vei (sterk tid med tanke på at førsterunden gikk relativt rolig) indikerte i hvert fall at toppformen er rett rundt hjørnet.

Veldig spennende skal det bli å se hva champion Høitomt kan utrette bak 9 Lineas Elfin, og Elding-sønnen er snakk om en tidlig gardering. Det er slett ikke utenkelig at 7-åringen forseres til tet (står i en rask rygg fra start...) på et tidlig tidspunkt, og da kan i så fall Berås-traveren bli lei å fange. Treningsrapportene er positive, og vi snakker her om en hest som ble matchet i til dels tøffe omgivelser tidligere i høst uten å gjøre seg bort.

V65-4: Vi syntes tre hester hever seg litt over mengden her, og en naturlig favoritt etter sin sterke innsats i comebacket må 7 Miljoy bli. Ved den anledningen avsluttet Enjoy Lavec-sønnen strålende til sølv i et løp som det var dårlig tempo på innledningsvis, og den storvokste 5-åringen har garantert gått kraftig fremover på form med det løpet innenfor vesten.

Helt under båten var 3 Star Crown sist, men forut for det gikk den kapable 5-åringen strålende løp hele veien. Treneren melder om en hest som er fit for fight igjen, og da skal Crown Sweep-sønnen ses på som en stor outsider sammen med variable 6 Nangilima.

Ekspertforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 100, 300, 720, og 2192 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Det største V65-forslaget er et abc-system, som v har fylt ut på fire kuponger her .

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.30-20.00 i kveld!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus