Arne Erlandsen er hentet inn som redningsmann for kriserammede Fredrikstad.  Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
Arne Erlandsen er hentet inn som redningsmann for kriserammede Fredrikstad.  Foto: Kyrre Lien / SCANPIX Foto: Kyrre Lien (NTB scanpix)

Erlandsen skal berge fotballstorheten

Fredrikstad har fått en meget svak sesongstart og i kveld leder rutinerte Arne Erlandsen laget for første gang i hjemmemøtet mot Follo.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny mandag:
Oddstips 1: Enga har los
Oddstips 3: Ingen vei tilbake for Gutan
Tippetips: Stabæk kan overta tabelltoppen
V65 Leangen: Amanda rir hjem jackpotkronene
V64 Halmstad: Goop har bankeren
V4 Färjestad: Norsk luring til lunsj
TV-fotball:
Sjekk mandagens TV-kamper

Det har vært en strålende helg for Nettavisens oddstips. Lørdag satt den tyske dobbelen (seire til Hamburg og Hannover) til 3,74 i odds klokkerent. Det samme gjorde singelspillet på Genoa til 2,35 i odds, og i tillegg lanserte vi vinnerspill på Sverige i MGP til pene 2,40 i odds.

Søndag lanserte vi singelspill på både Stoke og Haugesund til hhv 3,30 og 2,85 i odds.

Mandag 2. pinsedag er det full rulle i den norske fotballen og kamper i alle de tre øverste divisjonene. I tillegg er det svært interessante oppgjør også i Sverige og Danmark og det er et riktig fint langoddsprogram som venter. Vi lanserer to spreke dobler i dag, et sprekt singelspill og har selvfølgelig full analyse av tippeekupongen.

Fredrikstad - Follo H 1,90
En seier på de ni første seriekampene for Fredrikstad og dermed er det Arne Erlandsen som har fått oppgaven med å få laget tilbake på rett spor. 16. mai røk laget 1-4 hjemme for Kristiansund og det er igjen krise i plankebyen. 1-3-1 på fem hjemmekamper hittil og tredje sist på tabellen.

Nyopprykkede Follo åpnet med 11 poeng og 3-2-0 på de fem første kampene. Men har kun 1-1-2 på de fire neste og kommer nok til å variere en del utover i sesongen. Bra opphenting hjemme mot Sandnes Ulf 16. mai da laget kom tilbake etter å ha lagt under 0-2 og fikk 2-2 tilslutt. Har fine 2-1-1 på bortebane.

Det ligger en Arne Erlandsen-effekt i luften i denne kampen og hjemmelaget bør ha fine poengsjanser her. 1,90 på hjemmeseier er godkjent odds.

Nest Sotra - Hønefoss H 1,95
Bunnoppgjør på Ågotnes stadion, men montro om ikke hjemmelaget fått sårt tiltrengt selvtillit etter det sterke poenget laget fikk med seg fra Brann stadion 16. mai, da laget hentet opp Branns 2-0 ledelse og fikk med seg 2-2, etter en bra prestasjon. Det var lagets femte poeng denne sesongen og 1-2-6 er ikke veldig imponerende, men det skal sies at laget definitivt ikke har hatt marginene med seg i flere av kampene.

Bortesvake Hønefoss fortsetter å underprestere og røk på sitt på sitt femte av fem mulige bortetap denne sesongen, da laget røk 1-2 borte mot Jerv på nasjonaldagen. Hønefoss har levert svakt på bortebane de senere sesongene og Rune Skarsfjord tåler neppe mange flere tap nå. Andrija Kaludjerovic, Morten Hæstad og Abdoulaye Seck soner alle karantene.

Vi gikk mot Hønefoss i forrige bortekamp mot Jerv, og går mot laget også mandag. Bunnkamper er skumle saker, men bygger Nest Sotra videre på prestasjonen fra bortekampen mot Brann 16. mai, bør det bli tre poeng her. 1,95 i odds er kanskje litt i underkant, men det får passere.

Det gir oss en dobbel med seire to pressede hjemmelag på 3,71 i odds.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør