Ernest Asante møter gamle lagkamerater når Start tar imot Stabæk på Sør-Arena lørdag ettermiddag.
Ernest Asante møter gamle lagkamerater når Start tar imot Stabæk på Sør-Arena lørdag ettermiddag. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Eventyret fortsetter

Stabæk fortsetter å imponere i Tippeligaen. Lørdag har laget godt muligheter mot variable Start.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Nå må Gytkjær levere
Oddslangskudd: Malmö får ingenting gratis
Tennis Wimbledon: Nytt herlig outsiderspill
Tippetips: Kongsvinger med strak kurs mot opprykk
V75 Jarlsberg lørdag: Solberg har hovedbankeren
V5 Jarlsberg lørdag: Supertraveren fikk ikke være med i V75
V65 Skellefteå lørdag kveld: Lerum byr på knallfrekk banker
Tippeligamagasin: Se Nettavisens ferske episode
Tippeligaen: Oversikt over status til lagene
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball: Sjekk ukens oversikt

Lørdagens langoddsprogram bærer preg av at vi er i juli måned, men heldigvis er Allsvenskan tilbake denne helgen og i Norge rukker både Tippeligaen og OBOS-ligaen også denne helgen.

Start - Stabæk B 2,25
Viktig hjemmeseier for Start hjemme mot Aalesund sist helg og sterk opphenting til 3-3 borte mot Odd i runden før. Det gjør at sørlendingene har kommet seg litt bort fra den verste nedrykksstriden og med totalt 16 poeng, er det fire poeng ned til Tromsø på kvalikplassen før denne serierunden. Med mannskapet ser det stort sett bra ut, men hjemmetallene er ikke bedre enn 3-1-3.

Stabæk holder koken og slo er oppadgående Strømsgodset 3-2 hjemme på Nadderud sist helg etter at Godset hadde hentet opp Stabæks 2-0 ledelse til pause. Med totalt 30 poeng er det faktisk kun tre poeng opp til serieleder Rosenborg og hele 5 poeng ned til Viking på 3. plass. Bunnsolide 4-2-1 på bortebane, det eneste tapet kom borte mot Odd i den aller første bortekampen, der Stabøk var klart best i over 60 minutter. Fikk så straffespark og utvisning i mot og tapte 0-2. Det aner oss at både Diomande og Assante kan få gode arbeidsbetingelser i denne kampen.

Oddsmessig er det ikke like "mye mat" i Stabæk lenger og kan hende 2,25 på at Stabæk vinner denne, ikke er så attraktivt. Men at lag som stadig presterer så godt, skal spilles inntil vi ser tegn til noe annet og oddsen står seg godt som et singelspill på en litt mager lørdag.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør