Vi tror på mer jubel for Sassuolo under søndagens kamp mot Genoa.
Vi tror på mer jubel for Sassuolo under søndagens kamp mot Genoa. Foto: Massimo Pinca (Ap)

Eventyret fortsetter

Lille Sassuolo har tatt Serie A med storm. Søndag tror vi laget har flott vinnersjanse borte mot et svekket Genoa.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag:
Tippekupongen: Barcelona tåler ikke feilskjær
Skiskyting: Os jakter VM-plass
Skiskyting vinnerspill: Lillebror Bø best i verden
Oddstips 2: City må ha tre poeng
V4/V5 Täby: Meget utfordrende galopp
V64 Eskilstuna:
Kontio leverer

Søndagens langoddsprogram er dessverre preget av svært mange underbetalte favoritter både i England og ellers i Europa. I tillegg er det masse herlig vintersport som Norsk Tipping kan by på.


Genoa - Sassuolo B 2,85
Etter en strålende høstsesong, har det ikke uventet buttet imot for Genoa i det siste. De fire siste seriekampene har gitt ett fattig poeng, og ting er i ferd med å normalisere. Sist helg var laget sjanseløse borte mot Inter, og i forrige hjemmekamp, var laget bakpå 0-2 mot svake Atalanta, men berget 2-2. Diego Perroti, Sebastian De Maio (karantene) og Alessandro Marti er blant spillerne som mangler søndag. Hjemme i Genova viser tallene 3-3-3.

Nyopprykkede Sassuolo har gjort en strålende sesong hittil og kapret 24 poeng. Det holder til en foreløpig 11. plass, tre poeng bak søndagens motstander Genoa. 3-2-1 på de siste seks bortekampene, der poengdeling mot Roma og seier 2-1 mot Milan i siste bortekamp er verd å merke seg. Søndag må forsvarsspilleren Sime Vrsljko (spilte ikke bortekampen mot Milan) og Paolo Cannavaro begge sone karantene. Men spissene Simone Zaza og Nicola Sansone er begge med og leverer bra om dagen. 

På en oddssøndag med få spenstige objekter, knaller vi til med et helfrekt singelspill på Sassuolo til flotte 2,85 i odds.Mest lest