Everton fikk en flott start på gruppespillet i Europa League med seier over Wolfsburg, men kommer trolig ikke til å prioritere kveldens kamp i Russland særlig høyt.
Everton fikk en flott start på gruppespillet i Europa League med seier over Wolfsburg, men kommer trolig ikke til å prioritere kveldens kamp i Russland særlig høyt. Foto: Barrington Coombs (Pa Photos)

Everton tenker bare på United-kampen

En lang tur til Russland er det siste Everton trenger. Det skal vi tjene penger på.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Langskudd: 
Spennende spill i Europa League
Dagens dobbel: 
Topplagene viser hvem som er best
V5 Bjerke:
Vrien lunsjomgang
V4 Jägersro: 
Frekk banker skal gi cash

Vi varslet om et fantastisk spennende langsoddsprogram i går, og kvelden ble etter hvert også en fest for tipsene våre. Langskuddet (Basel-seier over Liverpool) til 3,40 i odds og to av fire ordinære tips (Malmö til 3,45 og Atletico til 2,05) gikk alle inn og sørget for et fint overskudd.

I tillegg ble det treff på de sju første kampene på både det lille og det store tippeforslaget, så det blir en spennende torsdagskveld for alle som fulgte tippetipsene våre.

Så langt i 2014 har undertegnedes 209 ordinære oddstips gitt en tilbakebetaling på 102,8 prosent.

Torsdag er det Europa League og Get-ligaen som dominerer langoddsprogrammet.

Dagens oddstips

Krasnodar - Everton H


FC Krasnodar har reist i rakettfart oppover seriesystemet etter stiftelsen i 2008 og er i ferd med å bli en maktfaktor i russisk fotball.

I stallen finner vi habile spillere som brasilianerne Wanderson, Ari og Joazinho, Vladimir Bystrov, Marat Izmailov og den svenske landslagsspilleren Andreas Granqvist.

Laget fikk en fin start på Europa League med 1-1 borte mot Lille. Har kommet seg etter en svak periode i den rusiske ligaen og står med to strake trepoengere og sjetteplass med 17 poeng på 9 kamper.

Klubben er i ferd med å reise et stort stadionanlegg med plass til over 36.000 tilskuere og kommer til å spille alle kampene sine på byrival Kuban Krasnodars hjemmebane denne sesongen.

Everton var svært effektive mot Wolfsburg i åpningskampen og vant 4-1 til tross for at tyskerne hadde 12 skudd på mål mot Evertons 5. Tapte også cornerstatistikken 1-8, og Tom Howard hadde en svett, men god dag på jobben som burvokter.

Så ut til å gå på et fortjent tap borte mot Liverpool i helgen, men Phil Jagielka reddet ett poeng på overtid. Har dermed tatt seks poeng på de første seks kampene.

Ross Barkley og Kevin Mirallas, Seamus Coleman, Sylvain Distin, James McCarthy , Arouna Kone og Steven Pienaar har ikke tatt den lange flyturen til Russland grunnet skader, og det har også vært litt sykdom i Everton-troppen denne uken.

Everton er i akutt poengnød i Premier League og møter Manchester United tre dager etter kveldens kamp. Etter seieren over Wolfsburg i åpningskampen, er heller ikke dette en kamp Everton må vinne.

Det er ventet at manager Roberto Martinez kommer til å rotere en del på laget i kveld, og unggutter som Tyias Browning, Luke Garbutt og Ryan Ledson kan få en sjelden sjanse til å vise seg frem.

Dette er nok en av de minst attraktive og prioriterte kampene for Everton denne sesongen, mens hjemmelaget ser på oppgjøret som en fest. Det er første gang klubben er i Europa, og på veien til gruppespillet ble et så sterkt lag som Real Sociedad slått ut.

Vi har stor tro på hjemmeseier og spiller H til 2,30 i odds.

Husk spillstopp allerede kl. 17.55.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør