Roger Federer.
Roger Federer. Foto: Pascal Guyot (Afp)

Federer går på en smell

Roger Federer har spilt langt under pari så langt, og møter i dag en motstander i sitt livs form.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige søndagstips:
Oddstips 1:Mjøndalen sliter i nord
Oddstips 2:Hareide kan få kjørt seg
Oddstips 3:Vidunderlig odds på Sverige
Tippekupongen:Hva skjedde med Hønefoss?
V4/V5 Gøteborg:Fantastisk galoppflyt
V65 Sørlandet:En babe redder søndagen

Søndagens langoddsprogram bærer preg av at fotball-VM er i vente. De store ligaene er avsluttet for sesongen og grunnet en rekke privatlandskamper i fotball i helgen, er det også tynt med utvalg ellers. Heldigvis er det full runde i 1. divisjon her hjemme, og i tillegg spilles det noen svært interessante kamper i Allsvenskan. Legg så til noen flotte privatlandskamper så er det likevel bra utvalg søndag. I tillegg er det tennis fra French Open og Nettavisens tennisekspert Rolf Lerum er som alltid på saken.

Dagens tennis-singel
Gulbis
- Federer; 2,50 - 1,35

På grus står det 1-1 mellom disse, men begge de kampene gikk helt tilbake i 2010. Vi har litt skrell feeling for Gulbis nå. Han spiller for tiden sin beste tennis, har få svakheter, og greier han bare å holde hodet på plass gjennom hele kampen, ja, da skal Federer få kjørt seg skikkelig.

Når det gjelder Federer så er vi litt usikker på om hodet er helt på riktig plass for tiden. For ikke lenge siden så ble han nemlig pappa igjen da hans kone fikk tvillinger. Spillet hans i tredje runde mot Tursunov var rett og slett ikke så veldig mye å rope hurra for, men når Tursunov ble skadet litt ute i kampen så halte han likevel hjem seieren i fire sett.

Rutinen til Federer kan selvfølgelig redde han nok engang, men på søndag skal han få kjørt seg, og da kjøper vi en Gulbis i storform til fin odds.

I de øvrige kampene så tror vi følgende utfall: Berdych slår en utslitt Isner, Ferrer maler i stykker Anderson, Granollers kan skrelle mot Raonic, og Djokovic tar seg av Tsonga.

Dagens tennis-singel (spillestopp klokken 12.40).
Ernest Gulbis - Roger Federer, 2,50 - 1,35

Klikk her for å levere dette spillet.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør