Roger Federer har spilt strålende i årets Wimbledon.
Roger Federer har spilt strålende i årets Wimbledon. Foto: Glyn Kirk (Afp)

Federer på finalejakt

Roger Federer har spilt strålende tennis i årets Wimbledon-turnering. Fredag møter han hjemmefavoritt Andy Murray i semifinalen.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny fredag:
Oddstips 2: Moldes lokale supertalent
Oddstips 3: Gasquet gir Djokovic kamp
Tippeligaen: Siste nytt om statusene i klubbene
V65 Lindesberg: Formsterk Jakobsson har bankeren
V65 Biri: Donovan gjør kort prosess
Nabolaget: Bli med i sommerquiz

Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Fredagens langoddsprogram er forholdsvis magert på fotballfronten, men det spilles ihvertfall Tippeliga. Utover det er det to meget spennende semifinaler for menn i Wimbledon-turneringen i tennis og Tour De France ruller videre med den sjuende etappen. Nettavisens tennisekspert Rolf Lerum har levert strålende tips i årets Wimbledon-turnering og byr på tips til begge semfinalene fredag.

Andy Murray-Roger Federer 1,70-1,90 (kampstart kl 15.55)
Mange tror nok at Andy Murray har en stor hjemmebanefordel her, men det har han ikke. Roger Federer er nemlig kolossalt populær, og spesielt i England har han en diger fanskare. Så dette blir en kamp med stor stemning, og hvor begge spillerne vil ha publikum med seg.

Andy Murray har sett utrolig bra ut i årets turnering, men i bakhodet har vi at han slet med skulderen i kampen mot Andreas Seppi. Det er sånt vi ikke liker. Vant så mot servekjempen Ivo Karlovic, før det ble veldig enkelt mot en utslitt Vasek Pospisil.

Roger Federer kan ikke vi huske å ha sett bedre på flere år, og han rører seg veldig bra. Har rast gjennom årets turnering uten å bli testet, og det kan selvfølgelig være litt skummelt da dette blir mye tøffere. Ydmyket Andy Murray under ATP World Tour Finals i fjor, og vant 6-0 / 6-1. Har slått Andy Murray fire av de fem siste gangene, mens det står 1-1 på gress.

Vi synes at Roger Federer ser såpass giftig ut for tiden at en odds på 1,90 er verdt et forsøk.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør