Foto: Illustrasjonsbilde

Festen fortsetter i Malmø

Det var stinn brakke i Malmø Arena under ishockey-VM. I kveld skal Malmø Redhwaks gi tilhengerne mer å juble for.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill fredag formiddag:
V64 og V4 Örebro:Patrik i lunsjmodus

Denne artikkelen er oversatt og tilrettelagt av Jens Friberg, tipsene er utarbeidet av Steven-Lee Holmdahl.

Nettavisen kan glede alle odds- og tippeinteresserte med at vi har ansattSteven-Lee Holmdahl som ny ekspert på Sportspill.no. Steven har gjennom sine fire år i Aftonbladet opparbeidet seg et renommé som en av Nordens fremste oddseksperter.

Her kan du lese mer om Steven.

Langoddsprogrammet fredag består av en hel del ishockey, med matcher fra både Tyskland, Sverige og NHL. Det spilles videre en kamp i Ligue 1, der Monaco skal prøve å redusere avstanden til PSG.

Dagens singel
Malmö - Västerås H 2,00
Västerås hadde jeg klokkertro på mot Troja/Ljungy sist, og visst ble det seier (3-2). Et sterkt overtallsspill resulterte, nok en gang, i tre poeng – men for øvrig var innsatsen bare så vidt godkjent. Laget spilte 30 stabile minutter, men spillerne ble slitne etter hvert og var ille ut i slutten av kampen.

Det holder ikke med en halvhjertet innsats i kveld, da man står overfor en av sesongens vanskeligste oppgaver. Ny skade på Stefan Legein, men bortsett fra det venter man at de har tilgang til samme spillere som sist.

Malmö falt pladask mot Oskarshamn forrige kamp (2-6).

Keeper Robin Rahm, som ellers har vært bra siden han slo til i starten av desember, hadde ingen god dag på jobben. Det kan godt hende at Pontus Sjögren får sjansen mellom stengene i kveld, men det er ikke bekreftet i skrivende stund.

Uansett kan vi regne med å få se et mer fokusert Redhawks i kveld, og kveldens oppgjør er en typisk sekspoengs-kamp. Teemu Kesä er igjen tvilsom til å starte, men ingen ferske skader er rapportert.

H kan spilles til 2,00.

Klikk her for å levere spillet

Dagens langskudd
Perth Glory – Melbourne Hearts B 3,15
Melbourne Hearts har det uventet tungt i A-league. Har en stall som bør være med å kjempe om playoff-plass. Nå sturer man i stedet rundt i tabellens kjeller og jager fortvilet på sesongens første seier. John Aloisi har forlatt sin jobb som trener og de føltes uungåelig.

Laget spilte en riktig god kamp mot sterke Central Coast. De spilte med større offensiv frihet og skapte tilstrekkelig med sjanser for å vinne kampen.

Men de måtte nøye seg med ett poeng (0-0). Angriperne Michael Mifsud og Harry Kewell tar seg ofte frem til sjanser, men har ikke klart å omsette de til mål. Det er nødt til å løsne snart.

Perth Glory har blitt satt som litt for stor favoritt i dag. De plages fortsatt av skader og møter et virkelig sultent og forbedret (?) Hearts.

Her kan du spille B til 3,15.

Klikk her for å levere spillet

OBS! Spillstopp 11.40 på langskuddet.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør