(Scanpix)

Fin trippel på langoddsen

Blant mange aktuelle objekter, går vi for tre kamper til 3,63 i totalodds.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Liverpool og United har på papiret enkel motstand i dag, mens Chelsea og Arsenal gjør opp om Ligacup-trofeet i morgen. I Championship finner vi to opplagte hjemmeseirer, Sunderland regner vi som dagens beste spill.

Resten av dagens kamper og tips finner du her

Nettavisens statistikkportal

Enkel oppgave for hjemmelaget
Liverpool viste mestertakter da Barcelona ble slått 2-1 i midtukens Champions League-kvartfinale. Har en meget god vinter bak seg også i Premier League, men har skuffet med bare ett poeng på de to siste kampene mot Everton og Newcastle. 10-3-0 og imponerende 25-3 i målforskjell på Anfield. Garcia og Kewell sliter med skader. Sissoko klar igjen etter smellen mot Barca.

Gjestene står med fire strake bortetap, men har til gjengjeld 10 poeng på de siste fire på eget gress. Var tippet rett ned i Championship igjen, men kan snart slutte å se nedover på tabellen. 3-1-9 borte. Bromby og Gillespie soner karantene.

Dette skal Liverpool vinne. Trolig flere endringer fra laget som slo Barcelona. 1,20 kan brukes.

Storkamp på Stadium of Light
Sunderland så lenge ut til å hale i land en viktig borteseier mot Birmingham tirsdag, men måtte se to av poengene gå tapt mot slutten. Dette var det første baklengsmålet på fem kamper. 5-2-0 på de syv siste har ført laget opp på play-off. Direkte opprykk er helt klart innen rekkevidde, samtidig jager gode klubber like bak. Cunningham og Wright er klare for spill igjen. Varga er usikker med sykdom, mens kaptein Whitehead er suspendert.

Derby ser ut til å ha møtt veggen etter ett poeng på hjemmekampene mot Hull og Stoke, tapte også for Plymouth i FA-cupen forrige helg. Viste før det fantastisk form i lang tid, med jevne kamper som ble vunnet med ett mål som varemerke. Er ligaens beste bortelag med 10-2-4. Moore returnerer fra karantene.

Det er noe mer solid og imponerende over måte Sunderland vinner på kontra Derbys mange sene vinnermål i kamper som vipper. Den egenskapen kan komme godt med i en kamp som dennne, vi synes uansett 1,95 er greit betalt for Roy Keanes seiersvante mannskap.

Lundekvam & co går for opprykk
Southampton ligger på plassen bak play-off etter tapet for Coventry i midtuken. Har normalt kontroll på lagene fra nedre halvdel, overbeviste mot Barnsley (5-2) for en uke siden. Toppscorer Rasiak og Makin ventes klare igjen, Östlund er ute.

Ipswich kommer fra fire strake tap, og er uten nettkjenning de siste fem. 3-4-9 borte. Blander seg inn i nedrykkstriden hvis ikke trenden snus. Bare Wilnis og Naylor igjen på skadelisten nå.

Dette skal hjemmelaget vinne greit. Norsk Tipping er ikke spandable med 1,55, men kampen er sikker nok til å spille H.

Sjekk resten av dagens kamper her