Ola Kamara blir gratulert av Eirik Hestad etter den viktige 1-1-scoringen i Zagreb forrige uke.
Ola Kamara blir gratulert av Eirik Hestad etter den viktige 1-1-scoringen i Zagreb forrige uke. Foto: Aleksandar Djorovic (NTB scanpix)

Flott CL-mulighet for Molde

Vi setter pengene på Molde i kveldens viktige kamp mot Kroatias beste lag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrig meny fra Sportspill tirsdag:
Oddstips 1: 
Hetesjokk for danske mestere
Dagens dobbel:  Ajax skal gi oss oddspenger
Gratis Premier League Fantasy:  Spill her!
Fantasy PL:   Vinn VIP-tur til England med Nettavisens fantasy
V4 Lindesberg:   Deilig svenskelunsj
V5 Leangen:  Vi spekulerer i mot favorittene
V65 på Forus: 
Årets beste V65-omgang venter
V65 Täby galopp:
  Nye utfordringer på galoppen

Det så lenge stygt ut for mandagens oddstips, men Ranheims fantastiske opphenting mot serieleder Sogndal sørget for treff på langskuddet og pluss i regnskapet.

Tirsdag er det spennende kamper fra CL-kvalifiseringen på oddsmenyen. Lag som Bayern München, Milan, Real Madrid og Tottenham skal også i aksjon i interessante treningskamper.

Molde - Dinamo Zagreb H 2,55


Tredje kvalifiseringsrunde til Champions League. Lagene spilte 1-1 i første kamp. Vinneren sammenlagt går videre til playoffspill. Taperen skal spille playoff i Europa League.

Molde har ikke fått det til i Tippeligaen denne sesongen, men de regjerende seriemesterne har imponert i kvalifiseringen til Champions League. Armenske Pyunik ble smadret forrige runde, og det vriene oppgjøret i Zagreb forrige uke var nærmest en perfekt gjennomført bortekamp.

Det kroatiske storlaget hadde ballen klart mest, men Molde spilte defensivt meget godt og sikret seg et flott utgangspunkt takket være Ola Kamaras stupheading som ga 1-1.

Mushaga Bakenga og Fredrik Gulbrandsen er tilbake i trening, men kveldens kamp kommer for tidlig for den målfarlige spissduoen.

Dinamo har vunnet den hjemlige ligaen ti år på rad og har også tatt ledelsen fire runder ut i årets sesong (2-2-0 og 9-3 i målforskjell).

Lagets største stjerne, portugiseren Paulo Machado, soner karantene i kveld, noe som svekker midtbanen.

Det er som kjent kunstgress på Aker stadion, og det er et underlag Dinamo-spillerne ikke er vant med. Zagreb er nødt til å score minst ett mål for å ha håp om gå videre, noe som kan gi Molde muligheter dersom kontringsspillet sitter.

Selv om Moldes prestasjoner i serien har vært svært varierende denne sesongen, har toppnivået vært omtrent som det var i fjor. Laget hadde fri i helgen, og spillerne bør derfor stille både uthvilte og skjerpet før kveldens viktige oppgjør.

Vi krysser fingrene for at Molde har en maksdag og setter pengene på H til 2,55 i odds.

Kampstart: 19.00.

Her finner du ukens langoddsprogram.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør