Erling Knudtzon er LSKs toppscorer med åtte mål. Senker han Tromsø på Åråsen i kveld?
Erling Knudtzon er LSKs toppscorer med åtte mål. Senker han Tromsø på Åråsen i kveld? Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Flott mulighet for Lillestrøm

Bør ha gode vinnersjanser mot kriselaget Tromsø.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill fredag:
Dagens dobbel: 
Spill til 3,57 i odds
Langskudd:   Birmingham har sluttet å tape
V4/V65 Väggeryd:   Peter tilbake i vinnersirkelen
V65 Jarlsberg:  Knallfrekk jackpotbanker
V75 Drammen lørdag:   Dobbel sjuerpott og kanonløp

Det ble full fest for oddstipsene torsdag. Samtlige anbefalinger gikk inn, og det var snakk om meget saftige odds: Minsk-seier (3,25 i odds), EL-dobbel (4,00), Oilers-seier (3,60) og RBK-seier (3,45).

Fredag er det blant annet Tippeligaen, Championship, La Liga, Bundseliga og Ligue 1 på oddsmenyen.

Lillestrøm - Tromsø H 1,90
LSK leverte tilnærmet årsbeste i første omgang på Nadderud forrige runde, men kampbildet snudde totalt etter hvilen, og Stabæk vant til slutt 3-2.

Dermed er LSK fortsatt farlig nær bunnstriden, og tre poeng er det eneste som teller i kveld.

Siden sist har klubben hentet inn den tidligere Viking-forsvareren Håkon Skogseid, en spennende forsterkning når spilleren etter hvert kommer i kampform.

Johan Andersson er eneste fravær for hjemmelaget.

Tromsø er inne i en alvorlig krise, og tirsdag fikk trener Steinar Nilsen sparken.

Laget stod med tre strake tap før hjemmekampen mot Sandefjord forrige runde. Tabelljumboen hadde trolig stukket av med alle tre poengene dersom laget ikke hadde fått et mål annullert på kontroversielt vis på stillingen 1-0. På tampen av kampen reddet Kent-Are Antonsen ett poeng for Gutan.

TIL ligger nest sist, og på 10 bortekamper er det blitt stusselige 1-2-7.

Assistent Bård Flovik leder laget i kveldens kamp. Christian Landu-Landu skadet seg mot Sandefjord, men er meldt klar. Lasse Nilsen og Runar Espejord har ikke tatt turen til Romeriket grunnet småskader.

Det kan ikke være mye stas å spille for Tromsø om dagen, og det spørs om moralen er på topp i troppen etter alt bråket som har rystet klubben den siste uken. LSK har møtt mye sterk motstand på Åråsen så langt i sesongen, men i kveld bør oppgaven være overkommelig.

Kampen vises på TV 2 Zebra kl. 19.00.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør