Auxerre-forsvareren Karim Djellabi (til høyre) skal bryne seg på Ligue 2s toppscorer Jonathan Kodjia i kveld.
Auxerre-forsvareren Karim Djellabi (til høyre) skal bryne seg på Ligue 2s toppscorer Jonathan Kodjia i kveld. Foto: Romain Lafabregue (Afp)

Flott mulighet for opprykkskandidat

Angers møter et Auxerre som skal spille kvartfinale i cupen om tre dager.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Oddstips: 
Spennende spill fra Portugal
V65 Drammen: Talenter tar oss til lukene
V64 Färjestad: Toppobjekter fikser jackpoten

Mandagens langoddsprogram består blant annet av storoppgjøret Roma - Juventus i Serie A og kamper fra La Liga, 2. Bundesliga, Ligue 2 og NHL.

Dagens langskudd

Auxerre - Angers B

Auxerres opprykkssjanser har skrumpet inn etter uavgjort mot Ajaccio og tap for Troyes i de siste to kampene. Laget ligger på tiendeplass, og det er nødt til å bli seier i kveld dersom skal gjenvinne kontakt med Dijon på den siste opprykksplassen.

Har 4-4-4 på de første 12 hjemmekampene, noe som gjør laget til det 17. beste hjemmelaget.

Backen Thomas Fontaine soner karantene, men skademessig ser det bra ut for hjemmelaget.

Auxerre skal spille kvartfinale mot Ligue 2-laget Brest i den gjeveste franske cupen allerede om tre dager. Vinnerne av oppgjøret møter den lille klubben Concarneau eller det middelmådige Ligue 1-laget Guingamp i semifinalen, så en cupfinale er faktisk ikke helt utenfor rekkevidde.

Angers ligger på femteplass og vil gå forbi Dijon på målforskjell dersom det skulle bli seier i kveldens hengekamp. Har vunnet tre av de siste fire kampene og har vært et av formlagene i Ligue 2 i vinter.

Gjorde det svakt på bortebane i første del av sesongen, men har 3-2-1 på de siste seks på fremmed gress.

Superspissen Jonathan Kodjia (14 seriemål) er tilbake etter å ha sonet i 2-0-seieren over Laval og går rett inn på laget. Angrepskollega Khaled Ayari er også tilbake etter skade.


Auxerre varierer veldig i prestasjonene, og spillerne kan nok ha torsdagens kvartfinale i bakhodet. 3,40 i odds på et opprykksjagende Angers i god form er et spennende langskudd.

Mest lest