En Portsmouth-spiller depper etter Burton-scoring tidligere i sesongen. Vi tror imidlertid på en opptur for de blåkledde i dag.
En Portsmouth-spiller depper etter Burton-scoring tidligere i sesongen. Vi tror imidlertid på en opptur for de blåkledde i dag. Foto: Nigel French (Pa Photos)

Flott mulighet for Portsmouth

Den tidligere storklubben er i dårlig form, men møter en sterkt svekket motstander i dag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill lørdag:
Dagens dobbel:
  Skottland og Romania skal i gevinst
Oddstips: 
Argentina vinner superkampen
Tippetips:  
12 engelske kamper kan gi 2,2 mill.
V75 Bergen:
  Store penger på gang

Norge scoret ett mål for mye til at fredagens dobbel skulle gå inn, men Island reddet kvelden og sørget for at vi likevel gikk med overskudd.

På lørdagens langoddsprogram kan vi blant annet spille på diverse EM-kvalikkamper og privatmatcher. Men det er også Oddsen-ligaen, League One, League Two, Get-ligaen og SHL på menyen.

Dagens oddstips 2

Portsmouth - Mansfield H


Portsmouth har slitt med store økonomiske problemer de siste årene og befinner seg nå på fjerde høyeste nivå til tross for at klubben spilte i Premier League så sent som i 2009/10-sesongen.

Laget er inne i en svak periode. Har bare tatt seks poeng på de siste seks kampene i League Two og ble slått ut av League Trophy på hjemmebane av Northampton tirsdag. Ligger på niendeplass og trenger en seier for å holde følge med topplagene.

Joe Devera måtte ut med magekramper mot Northampton, men kan være tilbake i dag. Forsvarskollega Jed Wallace og Michael Drennan er også usikre. Kaptein Ben Chorleyer snart tilgjengelig, men denne kampen kommer nok for tidlig. Jack Whatmaugher ute med en strekkskade.

Mansfield har tatt 15 poeng, ett mindre enn Portsmouth, og kommer fra to strake tap og 0-4 i målforskjell. Er det eneste laget i ligaen som ikke har spilt uavgjort denne sesongen.

Manager Paul Cox har trolig bare 15-førstelagsspillere tilgjengelig etter at Rob Taylor er blitt syk. Kaptein Adam Murray er suspendert i tre kamper, mens forsvarerne Ryan Tafazolli og John Dempster er nye på en allerede lang skadeliste. Spesielt midtforsvaret er vanskelig å komponere dersom Taylor ikke skulle bli frisk på rekordtid. Cox vurderer å hente inn en forsvarer på kortsiktig lån, men trolig rekker han ikke det til dagens kamp.

Manfields fraværsproblemer er så store at hjemmeseier til 1,95 i odds er fristende. Når lagets bortestatistikk viser 1-0-4 og 3-9 i målforskjell i høst, blir vin enda sikrere i vår sak.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør