Foto: REUTERS/SCANPIX

Flott odds på City

Mye tyder på at Manchester City er på gang igjen, og vi satser på hjemmeseier i kveldens Premier League-oppgjør.

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Det beste laget vinner
Regionsfinale i Johnstones Paint Trophy, vinneren møter finalevinneren fra den nordlige halvdelen av øya i finale på Wembley. Dette er returoppgjøret, MK Dons vant 1-0 i bortekampen for en uke siden. Har ledet League Two hele sesongen, men tre tap på rad i januar har gjort at marginen ikke er like betryggende lenger. Klart bedre borte enn hjemme i serien, ordinære 8-3-5 på eget gress. Storscorer Wright er ute med skade.

Swansea leder divisjonen over med klar margin. Har nedprioritert cupene så langt, men her venter kun en attraktiv finale på Wembley med avansement. Det tror vi hele klubben har lyst på nå som også opprykket til Championship tilsynelatende er i boks. Viktige Bauza mangler på topp. To spillere returnerer og like mange tester formen før kampstart.

Fin borteodds, gjestene er favoritter andre steder. Swansea skal vinne dette om de vil, og det har vi som nevnt god tro på. 2,35 har verdi.

Flott odds på vertene
City har ikke vært i aksjon siden derbyseieren over United på Old Trafford for to uker siden. 0-2-2 på de fire foregående. Sterke 9-3-1 her totalt, men poengtapene er kommet i de fire siste. Svennis har ingen fraværsproblemer. Elano og Corluka returnerer fra karantene, og M. Johnson er klar igjen etter skade.

Everton slo Reading 1-0 hjemme i forrige seriekamp, målløst mot Spurs og Blackburn de to foregående. Mens City har hatt spillefri, har Everton som kjent slått Brann hele 8-1 over to kamper. Yakubu tilbake og i scoringshumør gjorde sitt til at sifrene ble så klare. Med Yobo klar igjen er det kun Gardner som mangler.

Benjani gikk som ventet rett inn og styrket dagens hjemmelag, Petrov og Vassell var også bedre enn på lenge i triumfen over erkerivalen sist. 2,30 for hjemmeseier tåler sammenligning, og spilles mot et Everton som trives best mot de dårligst plasserte lagene. Kampen kan spilles singel.

Hjemmedobbel fra svensk hockey
Plassene i sluttspillet i Elitserien er i ferd med å fordeles, og to hjemmelag med alt å spille for peker seg ut som interessante objekter. Södertälje gir 1,80, mens tabellnabo Skelleftå står i to ganger pengene i sin kamp. Motstanden er overkommelig for begge lagene, dobbelen gir hyggelige 3,60 ganger pengene.