Illustrasjonsbilde av Follo FK fra 2012.
Illustrasjonsbilde av Follo FK fra 2012. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)

Follo reiser seg

Follo har vært suverene i sin avdeling, men slurvet litt i det siste. Det gjør de ikke i dag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips: Åge Hareide i trøbbel
Langskudd: Godset slurver i generalprøven
Dagens dobbel: Follo reiser seg
Tippekupongen: Norsk fest på tippekupongen

lørdagens langoddsprogram finner vi mye skandinaviske godbiter.

Dagens dobbel
Skeid + Follo, samlet odds 2,80

Dagens dobbel

Skeid + Follo 2,80


Skeid - Kvik Halden, H 1,75

Formlaget Skeid har virkelig fått sving på sakene, og etter jeg overvar deres 2-3-tap mot Mo IL, har de tatt tretten poeng på de siste fem kampene. De personlige feil er luket bort og de har virkelig bitt godt fra seg i vanskelige kamper.

2-0-3 på hjemmebane er imidlertid ikke kjempeimponerende. De vet de har en jobb å gjøre når de har favorittstempelet, som de har også i dag. Med en så god form i ryggen er det all grunn til å tro at de har kvittet seg med den innledende nervøsiteten.

Imponerende er heller ikke Kvik Haldens 1-0-4-statistikk på bortebane, som heldigvis blir reddet av en god hjemmestatistikk. Mye mer ustabile og har fire seire og tre tap de siste syv kampene. Det er veldig vanskelig å vite hvor man har Kvik, men på bortebane har de slitt stort.

Det, sammen med Skeids nyfunne form, kan være nok til at hjemreisen til Østfold blir alt annet enn munter.

Follo - Moss, H 1,60

Follo var 2. divisjons desidert beste lag helt til de rotet bort poeng mot både Drøbak og Eidsvold Turn, og nå virket de å ha gått litt tom for damp. Kanskje var de allerede selvsikre nok til å undervurdere motstanden, den feilen gjør de neppe igjen.

4-1-0 på hjemmebane er solid, og de har sendt mange lag hjem med stygge resultater i bagasjen. Er et meget fryktet lag når de er hjemme i Ski, og dagens motstander har all grunn til å grue seg.

Moss er også i godt slag, men Follos suverenitet gjør at dagens gjester ligger ti poeng bak toppen - så stor er nivåforskjellen.

Tre kamper uten seier er imidlertid den brutale fasit for tiden, og de har kanskje ikke så store håp om poeng i dagens kamp. Det til tross for imponerende 3-0-2 på bortebane, som er mer enn godkjent for de fleste 2. divisjonslag.

Det er ikke mye som taler i Moss' favør i denne kampen, og vi vet at Follo har kvaliteten til å avgjøre kampen ganske greit.

Med en totalodds på 2,80 kan denne dobbelen fort gi meget godt betalt.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør