Foto: Gorm Kallestad / Scanpix

For mye jobb for RBK

Rosenborg feilet hjemme mot Ordabasy. Nå mangler de sentrale spillere mot LSK. Sjekk mandagens oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny mandag:
Dobbel V5 Klosterskogen: Herman regjerer i Skien
V65 Skellefteå: Jackpot med 1,5 million ekstra i sekserpotten
Lunsjtrav Momarken: Lett spill i lunsjen?
Oddsregnskap sist uke: Langskuddsuksess igjen

Langoddsen innleder den nye uken med objekter fra Oddsen-Ligaen, Superligaen, Allsvenskan og Tippeligaen. Vi finner også Adeccoliga og Superettan, samt fotball fra Sveits og Island utover kvelden.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
109. IFK Norrköping - Djurgården U 2,80

Det er fristende å gå for en gjentagelse av forrige mandags langskudd-treff når spilleskjemaet i Allsvenskan snus og Norrköping og Djurgården møtes igjen. Lagene var rimelig jevne sist og Djurgården spilte 1-1 for åttende gang på de ti siste rundene. Sjansen bør være om lag like stor nå, og vi prøver igjen.

Dagens avslag
90. Tromsø 2 - Moss B 2,10

Vi holder oss unna denne. Tromsøs rekruttlag er meget ungt og ligger langt nede på tabellen, men når de først vinner, skjer det ofte på Alfheim. Moss ser ut til å oppnå bedre og bedre resultater jo flere skader de har i laget, men man kan aldri vite. Et vrient oppgjør som ikke frister til veddemål.

Dagens spill
Det er en del spennende på programmet, og AGF til 1,85 frister. Den mest fristende oddsen finner vi imidlertid i Tippeligaen, der vi øyner muligheten for en liten overraskelse.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

98. Rosenborg - Lillestrøm
Tippeligaen. Rosenborg var i aksjon på torsdag, der de skulle sikre seg et godt utgangspunkt i Europa League-kvalifiseringsrunde 2, hjemme mot Ordabasy fra Kasakhstan. Rosenborg hadde gått enkelt videre fra første runde med 4-0 sammenlagt over Crusaders, og nå var de 1,17-favoritter på langoddsen til å slå Ordabasy. Etter stor dominans og 2-0 til pause, glapp det for Rosenborg utover i kampen. Da vi ventet på 3-0 kom 2-1. På overtid, da seieren skulle sikres, kom 2-2. Nå blir det meget tøft for Rosenborg i returkampen på torsdag, der Rosenborg risikerer å miste store potensielle inntekter med mindre de takler den lange reisen og vinner i Almaty. I Tippeligaen står de med 3-2-0 på de fem siste. Sterke 1-0-seire over Molde og Haugesund i de to siste.

Rosenborg-trener Jönsson rokkerer på laget som best han kan, og på topp veksler Prica, Iversen, Fredheim Holm og Chibuike på oppgavene. I dag blir det endringer igjen, et par ufrivillige: Issah (m) og Dockal (m) er suspendert. Ole Selnæs (m) har slitt med sykdom og blitt hvilt de siste rundene, men nå melder adressa.no at han spiller hvis dagsformen kjennes bra. Stefan Strandberg (f) er tilbake fra suspensjon.

Lillestrøm har scoret mål i alle sine tre spilte etter ferien. Tap 1-3 hjemme for Sandnes Ulf ble etterfulgt av 4-3-seier i Fredrikstad og fredag for ti dager siden ble det 4-2 mot Tromsø. Her lå man under 0-2 og spilte ikke spesielt godt, før det plutselig løsnet og Lillestrøm traff på alt. Det har gått opp og ned for Lillestrøm hittil, men nå har de kommet seg over nedrykksplass og fått på plass selvtilliten etter åtte scoringer i de to siste.

Gulbrandsen (a), Pedersen (f) og Nystuen (f) ser ut til å være ute igjen. Kippe (f) har vært ute de to siste kampene, men er på vei tilbake og kan muligens rekke kampen. Bergmann Sigurdarson (a) er nylig solgt til Ståle Solbakkens Wolverhampton.

Lite tillitsvekkende av Rosenborg å kaste bort ledelsen mot Ordabasy, og nå får de besøk av et lag som har levert et par festforestillinger nylig og som scorer mye. Med tett program og et par sentrale fravær synes vi Rosenborg er gjort til for store favoritter, og tror Lillestrøm har muligheter. En UB-gardering til 2,65 er spennende og blir dagens spill. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 18.55.

98. Rosenborg - Lillestrøm (0-1) 1,88 3,75 2,65

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør