Stuart Pearce har fått en strålende start på manager-karrieren i Nottingham Forest.
Stuart Pearce har fått en strålende start på manager-karrieren i Nottingham Forest. Foto: Jack Guez (Afp)

Forest hevner 0-5-tapet mot erkerivalen

Gjør deg klar for et meget spennende East Midlands-derby.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill søndag:
Oddstips:
Endelig tre poeng for VIF
Tippetips: 
Kjempebombe av LSK?
Langskudd: 
Villerreal har begge spissene ute
V64 Täby galopp: Superjackpot med 1,6 mill ekstra i potten
V65 Sørlandet:
Lerum sopte inn 750 000 kroner lørdag

Branns 4-1-seier borte mot Strømsgodset ha oss et flott langskudd-treff til 4,35 i odds, og lørdagens tips gikk dermed solid i pluss selv om den andre singelen og dagens dobbel ikke gikk inn.

På dagens oddsprogram kan vi glede oss over matcher fra Tippeligaen, 1. divisjon og alle de store ligaene i Europa.

Dagens oddstips 2

Derby – Nottingham Forest H


Oppgjørene mellom Nottingham Forest og Derby, det såkalte East Midlands-derbyet, er kåret til det 11. mest intense derbyet i England. I år er møtene ekstra spennende, ettersom begge lagene er ventet å kjempe om opprykk fra Championship.

Forest står med 13 poeng på fem kamper og topper tabellen til tross for at de andre lagene spilte kamp i går. Laget er langt mer skjerpet enn det man var vitne til i siste del av forrige sesong,da det raknet fullstendig og man blant annet tapte 0-5 for Derby på bortebane.

Manager Stuart Pearce har vært en stor suksess etter at han ble hentet inn som arvtager for Billy Davies i juni. Den tidligere storspilleren har truffet bra på overgangene i sommer, og den nye spisstrioen Britt Assombalonga, Matty Fryatt og Michail Antonio er allerede oppe i til sammen ni scoringer.

Forest startet sesongen med en del skader, men landslagspausen har gjort godt, og det ser ut til at troppen nå er så å si komplett. Henri Lansbury, Jamaal Lascelles, David Vaughan og Kelvin Wilson er alle tilgjengelige meldt klare til kamp.

Derby var nær opprykk forrige sesong, men har ikke vært i like god form innledningsvis. 2-2-1 er fasiten etter at man skuffet med 1-1 hjemme mot Ipswich sist. Har tatt ett poeng på de to kampene laget har spilt på bortebane i ligaen.

Steve McClaren må klare seg uten Jeff Hendrick grunnet en skulderskade, og det er høyst tvilsomt om Jamie Ward får spilletid. Spissen, som allerede har scoret tre ganger i høst, pådro seg en strekk på landslagsoppdrag for Nord-Irland.

Forest vant 1-0 på samme bane i september for et år siden, og vi tror Pearce leder laget til en ny hjemmeseier mot erkerivalen. Årets Forest-utgave har vist en imponerende vinnervilje selv på middels gode dager. H spilles til 2,25 i dagens andre singeltips.

Merk at det er spillstopp allerde kl. 14.10.

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør