Formbombe får full uttelling?

Vi har fulgt 9 Madame Houston med argusøyne i regi Morten M. Ottersen, og fra perfekte forutsetninger mot overkommelig motstand tror vi på en solid vinnersjanse.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Klikk her for gratis V5-tips.

Klikk her for å se vårt DD-forslag.

Vi er ikke det minste i tvil om at når vi singelstreker 9 Madame Houston i V5-2 så snakker vi om hesten med klart best form. J.R. Broline-datteren har sett strålende ut i sine to første starter i regi dyktige Morten M. Ottersen, der hun fra de bakre regioner har levert avslutninger det har luktet svidd av. I dag er forutsetningene klart bedre, og med litt flyt på veien i et løp som sannsynligvis går unna i tøft tempo, tror vi ingen i dette feltet kan stå i mot den spurtsterke hoppa når kronene skal fordeles.

Et åpent kaldblodsløp i forholdsvis lavt grunnlag innleder V5-rebusen, og bred gardering kan vise seg lønnsomt.

Høitomt-show?
Vår landschampion Eirik Høitomt setter seg opp bak to klare vinnerkandidater i hhv V5-3 og V5-4. 4 Kapoline er i rivende utvikling, og i en feilfri utgave kan 5-årshoppa bli svært vond å fange. 7 Laeskog Ronja og 9 Runa Mi viser en oppadgående formkurve, og står klar til å overta dersom vår favoritt skulle svikte med galopp.

I den fjerde avdelingen får landets ledende kusk stifte bekjentskap med den lovende 4-åringen 9 Flybyjet. Coktail Jet-sønnen har imponert i enkle omgivelser i Trøndelag, men det har sett ut til at Fossen-traveren har hatt svært mye å gå på. Dersom vår favoritt og utgangshest skulle svikte ser løpet vidåpent ut, og bred gardering er da løsningen.

I V5-finalen skal en formtoppet 1 Thunderbolt ha en soild vinnersjanse fra tet. Vår favoritt utfordres i første rekke av medsmygende 9 Rex Ribb, samt kapable 12 Rembrandt November.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 120 og 360 kroner.

På det største forslaget spiller vi et abc-system hvor stammen er på 2.688 rekker, men med noen enkle forutsetninger reduserer vi innleveringsprisen til 1.136 kroner. Systemet har vi fylt ut på fire kuponger, og de kan du kjøpe her.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør