Foto: Getty Images

Formsvikten fortsetter

West Bromwich Albion var en av de heteste kandidatene til direkte opprykk, men kjemper nå for å holde seg på play-off. Sjekk dagens tips her.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Utvalget er ingenting å skryte av i dag heller. Vi nøyer oss med en liten innsats på kveldens dobbel, før det braker løs med full runde i Norge og England til helgen.

Resten av dagens kamper og tips finner du her

Nettavisens statistikkportal

Ny solid hjemmeseier i hovedstaden
Ajax har vært gode og stabile denne våren, kun to poeng bak ledende PSV nå. 10-3-2 på eget gress, hele ni av kampene er vunnet med minst to måls margin. Bortelaget ligger på 10. plass, 0-2-3 på de fem siste. Holdt PSV til 1-1 nest sist. 6-0-9 borte, fem av tapene med to eller flere mål.

Dette vinner gulljagende Ajax, og man nøyer seg son nevnt sjelden med ettmålseier i Amsterdam. 1,55 er gjerrig, men kan brukes.

Bortelaget nekter å tape
WBA er ute av kampen om direkte opprykk etter 2-3-4 på de ni siste, begge seirene har dog kommet på de tre siste. Var lenge divisjonens mest fryktede hjemmelag, nå har ikke "Baggies" vunnet på fem kamper her. Nøkkelspillerne Koumas, Phillips, Sodje, Clements og Robinson er alle spilleklare, men har slitt med ulike skavanker den siste tiden.

Wednesday er sammen med Sunderland divisjonens store formlag. 6-3-0 på de ni siste, men kun teoretiske muligheter til å knipe en play-off-plass. 9-5-7 borte, hvorav seier i de to siste. Simek returnerer fra karantene, Watson er lånt inn fra dagens motstander og kan ikke benyttes i denne kampoen.

Oddsen på vertene er ikke helt i utakt med markedet, vi synes likevel verdien ligger i at Wednesday legger på til 10 strake uten nederlag.

Mest lest