GFCO Ajaccios Louis Poggi er usikker til kveldens kamp mot Arles-Avignon, men vi tror uansett på hjemmeseier.
GFCO Ajaccios Louis Poggi er usikker til kveldens kamp mot Arles-Avignon, men vi tror uansett på hjemmeseier. Foto: Pascal Pochard-casabianca (Afp)

Fransk dobbel til flott odds

Vi slår til med en frisk oddsdobbel fra Ligue 2.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill fredag:
Tippetips:  
Brann-nervene i helspenn
V4 og V65 Solvalla:
Herlig helgevorspiel
V65 Biri:
En hjerteknuser som banker
V64 Romme:
Jackpot med Per

Det ble en flott dag for oddstipsene torsdag med treff på begge spillforslagene (Lørenskog borte mot VIF til 2,40 i odds og dobbelen Frölunda + handikapseier til Frisk/Asker til 2,40 i odds.

Fredag er det blant annet Tippeligaen, Championship, La Liga, Ligue 1 og Superligaen på oddsprogrammet.

Dagens dobbel

Chamois Niort - Orleans H
CFCO Ajaccio – Arles-Avignon H


Chamois Niort – Orleans H 1,85

Chamois ligger på åttendeplass med 14 poeng. Lagets eneste tap er kommet mot topplagene Troyes og Dijon. Har gjort det klart best på hjemmebane, der det er blitt 3-2-0 på fem kamper.

Spissen Seydou Kone soner karantene i kveld, mens den offensive midtbanespilleren Kevin Rocheteau og forsvareren Frederic Bong er skadet. Backen Tristan Lahaye og midtbanespillerne Djiman Koukou og Jimmy Roye er usikre.

Orleans har tatt to poeng mindre enn hjemmelaget, men er i elendig form. På de siste seks kampene er det bare blitt seks poeng, og på de siste fire kun ett.

Dødballeksperten Loic Puyo er ute med karantene, noe som svekker laget kraftig på frispark og cornere. Spissen Robert Maah soner også, mens midtbanespilleren Antoine Ponroy er usikker.

Hjemmesterke Chamois Niort er vår klare favoritt mot et formsvakt og noe svekket Orleans.

GFCO Ajaccio - Arles-Avignon H 1,85
GFCO Ajaccio rykket opp fra tredje nivå forrige sesong, men har klart seg langt bedre enn byrival AC Ajaccio, som rykket ned fra Ligue 1. Ligger på femteplass med 16 poeng etter å ha tapt 1-0 for sterke Nancy forrige runde.

Den hodesterke forsvarsspilleren Roderic Filippi er ute med karantene, noe som svekker hjemmelaget på defensive dødballer. Kantspilleren Louis Poggi har vært skadet de siste rundene og betegnes som usikker i dag. Midtbanespilleren Matar Fall er et annet usikkerhetsmoment. Midtstopperen Julien Francois er ute med skade.

Arles har bare vunnet én kamp denne sesongen og ligger sist på tabellen med sju poeng. Står med fire strake ettmålstap.

Spissen Teji Savanier soner karantene i kveld, mens den offensive midtbanespilleren Ziri Hammar er usikker.

GFCO har bare spilt i Ligue 2 én gang tidligere. Det var for to år siden, og laget rykket rett ned igjen etter en mislykket sesong. Korsikanerne var derfor levnet få sjanser denne sesongen, men har gjort ekspertenes tips til skamme og spilt solid fotball i høst.

Arles på sin side likner mer og mer på en soleklar nedrykkskandidat, og hjemmetapet for svake Chateauroux sist var rett og slett pinlig dårlig, skal vi tro rapportene. Chateauroux hadde ikke vunnet en bortekamp siden februar før møtet med Arles.

Ajaccio til 1,85 i odds blir vårt andre spill i denne franske dobbelen.

Samlet odds: 3,42

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus