Foto: Tom Hevezi (Scanpix)

Frekk dobbel på oddsen

Nesten fem ganger innsatsen på dagens spillforslag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Tross i godt utvalg, er det langt mellom de virkelig gode objektene på dagens oddsprogram. Søndagens tippekupong har jackpot denne uken, og kan være et alternativ i kveld.

Resten av dagens kamper og tips finner du her

Nettavisens statistikkportal

Ny storseier til Gunners på Emirates
Arsenal har fire uavgjorte kamper på rad, tre av dem i cupsammenheng. Kom nok en gang tilbake etter å ha ligget under mot Middlesbrough sist, selv med ti mann på banen. Ubeseiret på hjemmebane. Diaby og Baptista er tilbake, men Hleb, William Gallas, Ljungberg og Eboue er fortsatt ute. Det samme er Senderos, som soner karantene. Van Persie er usikker.

Etter ni strake tap vant endelig Wigan sist da Portsmouth ble slått 1-0 hjemme. 3-2-7 borte. Baines og Kirkland blir begge spilleklare i tide, og laget styrkes ytterligere med en friskmeldt Heskey.

Arsenal står med 7-5-0 hjemme, foruten 2-1-seieren mot United er alle seirene med mer enn ett mål. Wigan har syv tap borte, tre av dem med mer enn ett mål. 1,65 på at trenden fortsetter for Arsenal brukes.

Godt betalt for poengdeling
Villarreal tapte 1-2 for høytflyvende Huelva sist, men 0-0 og 1-0 mot topplagene Sevilla og Real før det. Sliter med mange skader og usikre spillere, mangler i verste fall ni mann.

Deportivo er uten tap de åtte siste i cup og serie, men spiller ofte uavgjort. Hadde en katastrofal høst, men likner nå mer på det gjerrige og effektive topplaget de en gang var. Valeron og Bodipo mangler.

Tre blank på at Deportivo tar med seg et nytt poeng er brukbart.

Mest lest