Frekke V75-bankere

Ukens største V75-favoritter kommer ut i de to siste avdelingene, men vi går mot strømmen og bankerspiller istedet andrevalgene.

Kommersielt

Klikk her for Nettavisens V75-tips

Klikk her for vårt V5-tips

Klikk her for vårt DD-tips

French Design (V75-6) og Runa Mi (V75-7) er pr. fredag de største favorittene i lørdagens V75-omgang i Bergen. Gode hester, men vi tror mer på våre utvalgte.

3 S.J.`s Gold står nemlig til for å lede den sjette avdelingen fra start til mål, og ta seg av Ketil Hansens Minneløp for andre året på rad. Malmin-traveren har slitt endel denne sesongen, men nå er det mye som tyder på at formen er skikkelig i anmarsj. Det er flere skarpskodde konkurrenter, men vi tror de skal få problemer med å ta ned 7-åringen til galopptrener Rune Haugen. S.J.`s Gold er som sagt et andrevalg - kun markert på 30% av de innleverte bongene.

Husk at en alenevinner kan vente seg smått utrolige 50 millioner!

I V75-finalen ligger altså Runa Mi an til å bli den største favoritten da 75% av de hittil innleverte bongene har streket for 5-års hoppa. I dette hoppeløpet til ære for avlsmatador Elding står 15 Bjørøy Tulla på 40 meter tillegg, men er likevel 20 meter billigere inne kontra sist hun møtte (og slo) Runa Mi. Den 6-årige Ara Svarten-datteren er laget av ytterst hardt virke, og tåler bedre enn de fleste en tur i sporene. Hun har vært rasende god i lengre tid, og sist var hun meget tapper til knepent tap i Norgesmesterskapet. Da travet hun utvendig rågode Horgen Lotta omtrent hele løpet, og sto på glitrende på ny bestenotering. Verdt å merke seg er at 25-prosenteren aldri har tapt løp i regnsværsbyen. Bjørøy Tulla har totalt vunnet 17 av sine 38 starter, og på fire forsøk i Bergen har hun alltid dratt hjem med gull i bagasjen. Vi tror sterkt på ny sluggerseier.

Ekspertforslag
Forblir våre to bankere ubeseiret i Bergen kan det bli en svært innbringende ettermiddag for de som følger våre tips. Hittil i år har våre drøye 350 små spilleforslag til rundt hundrelappen gitt et overskudd på nesten 9000 kroner.

Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 96, 480 og 1200 kroner.

Kjøp en bong før kl. 15 og se løpene på Nrk2 kl. 19.20

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus