Foto: JARL FR. ERICHSEN (SCANPIX)

Frisk odds

Nettavisen gjorde god butikk på gårsdagens semifinaler, der spillforslaget satt til hele 6,60 ganger pengene. Sjekk kveldens tips her!

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Resten av dagens kamper og tips

Nettavisens fotballguide

Flott hjemmeodds
Vi spådde Frisk Asker som et spennende og formsterkt lag før første seriekamp, og askerguttene har infridd med tabelltopp og 3-1-0 til nå. Poengtapet kom borte mot VIF etter at Frisk ledet med to mål like før slutt. De beviste sist mot Sparta at de er et lag å regne med i år. 4-1 ble det den gang i Askerhallen etter en forrykende førsteperiode som endte 4-0 til hjemmelaget.

Stjernen ligger på femteplass med 1-2-1, men etter spill og sjanser burde de stått med 1-0-3. Hjemmeseieren i sudden mot Sparta var et aldri så lite ran, og sist kollapset de fullstendig mot dumpekandidat Lillehammer og tapte 0-5 i Stjernehallen. Frisk i dagens forfatning er flere hakk sterkere enn et forutsigbart Stjernen, og hjemmelaget blir for oss klare favoritter. 1,65 er helt i toppklasse, og vi spiller.

Markedsledende Sparta-seier
Sparta tapte sist fortjent i Askerhallen mot et meget formsterkt hjemmelag. 1-2-1 til nå, men uavgjortkampene mot Comet og Stjernen burde de helt klart ha avgjort til sin fordel i ordinær tid. Sparta ser uansett solide ut, og kommer til å bli et lag å regne med i toppen av tabellen. De kommer til mange sjanser, og fyrer som regel av 30-40 skudd på mål. Vi tror det kun er et tidsspørsmål før det løsner ordentlig offensivt for laget fra Sarpsborg.

Stavanger har åpnet meget svakt, og denne uken har de hatt internt krisemøte etter 2-3 tapet hjemme mot jumbotippede TIK. Laget er hardt skaderammet, og lite stemmer foreløpig for siddisene. I tillegg er det vanligvis ikke på fremmed is at Stavanger plukker sine fleste poeng. Sparta er et fryktet hjemmelag, og det er bra trykk på tribunen i Sparta Amfi. Dette skal være en ypperlig mulighet for Sparta til å tukte et lag som ingenting stemmer for om dagen. Oddsen startet på hele 2,0. Den er nå senket til 1,70, noe som fortsatt er markedsledende, og vi spiller.

Mest lest