Foto: JOSE JORDAN (Scanpix)

Frisk trippel på langoddsen

Variert meny med mange fristende objekter i dag også.

Kommersielt

Vi legger lista på samme nivå som i går, går for en ny trippel til over fem ganger pengene.

Flere tips og alle dagens kamper finner du her

Nettavisens statistikkportal

Fint hjemmespill i Get-ligaen
Frisk Asker ligger kun fire poeng bak Sparta i kampen om fjerdeplassen, og bør absolutt ha motivasjon til siste rest av seriespillet. Tok en meget sterk borteseier mot serieleder VIF etter forlengning sist, og hjemme i Askerhallen er de vanligvis meget sterke.

Furuset glimter til iblant, men har egentlig vært svake over tid. Tap hjemme mot Lillehammer etter overtid sist. Frisk har slitt med Furuset tidligere i sesongen, men vi tror Askerlaget nå viser at de er det beste laget og tar en grei seier på egen is. 1,55 kan brukes.

Store endringer hos bortelaget
Getafe begynte sesongen bra, men sluttet å vinne utpå høsten. Viser gode takter igjen nå, to seirer på rad i Primera og triumf i cupen borte mot Valencia er meget sterkt. Troppen er nå skadefri.

Gjestene har vunnet 9 av de 12 siste, men fikk hele fire spillere utvist i 0-1-tapet for Atletico sist. Skandalekampen har trolig satt sitt preg også på treningsuken.

Fine forutsetninger for hjemmelaget. Oddsen er i grenseland, men kan brukes.

Topp mot bunn
Betis kommer fra to hjemmekamper mot Racing og Barca, som begge har endt 1-1. Ligger dermed fortsatt under streken, med ett poeng opp til trygg grunn. 3-4-3 på hjemmebane. Arzu and Nano er ute.

Valencia har fortsatt flere klassespillere på skadelisten, men imponerer stort om dagen. 1-0-seieren borte mot Sociedad sist var den sjette på rad i Primera Division. Spissen David Villa er i praktslag. 4-2-4 borte totalt.

Oddsen er ikke så verst, og dette Valencia-laget har vi gjort fine kroner på den siste måneden. Vi løper og kjøper Valencia-seier i dag og!

Flere tips og alle dagens kamper finner du her

Nettavisens statistikkportal