Foto: AP Photo/Dave Thompson (Scanpix)

Første stikk til Liverpool?

Det ble nesten fire ganger innsatsen på gårsdagens dobbel . Sjekk dagens tips her.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Med cupkamper fra alle verdens hjørner blir det mye bingo på dagens program. På spillforslaget prøver vi to luringer til sprek totalodds.

Les også:Alt om Chelsea - Liverpool

Resten av dagens kamper og tips finner du her

Nettavisens fotballguide

Jevnt på Stamford Bridge
Semifinale i Champions League, første kamp. 1-0 i tilsvarende oppgjør i begynnelsen av sesongen, 2-0 til Liverpool da lagene møttes på Anfield i januar. Jose Mourinhos menn kjemper en beinhard kamp om ligagullet, spiller seriefinale i Premier League mot United om to uker. Møter også United i FA-cup-finalen, men liten tvil om at det er Champions League-troffeet som henger aller høyest. Ubeseiret hjemme denne sesongen uansett turnering. Må klare seg uten Essien, Robben og Ballack.

Liverpool styrer inn mot tredjeplass bak dagens motstander i ligaen. Gikk videre med 1-0 sammenlagt etter to dramatiske kamper da lagene møttes i Champions League-semifinale i 2005. Har vært på høyde med Chelsea og United etter nyttår, men tapte for mange bortekamper i høst til å være en del av gullstriden. 6-4-7 borte i ligaen, viste klasse da Barcelona ble slått borte tidligere i vinter. Ingen nye fravær, men Aurelio, Garcia og Kewell står fortsatt på skadelista.

Liverpool har vist en flott evne til å heve seg til disse storkampene de siste årene. Chelsea får et naturlig favorittstempel på eget gress, men 2,95 på at gjestene haler i land uavgjort kan prøves.

Godt betalt motivasjonsspill
Conference League. Northwich kommer fra fire strake tap uten nettkjenning, ligger på en kjedelig 13. plass med to kamper igjen. 9-1-12 hjemme. Hele fem spillere er ute med skader, ytterligere to er tvilsomme og testes før kampen.

Stevenage klarte bare 0-0 hjemme mot Exeter sist, og trenger dermed hjelp fra andre lag og full pott på sine to siste kamper for å nå play-off. 2-3-0 på de fem siste. Uten baklengs de tre siste, 3-3 og 4-4 i kampene før. Batt er ute, McMahon på vei tilbake.

Gjestene må vinne for å oppretholde håpet om play-off. Hjemmelaget virker helt ute av det, og vi spiller Stevenage til 2,30.

Mest lest