Richard Gasquet jubler etter kvartfinaleseieren mot Wawrinka.
Richard Gasquet jubler etter kvartfinaleseieren mot Wawrinka. Foto: Jonathan Brady (Pa Photos)

Gasquet gir Djokovic match

Nettavisen har lansert spill på franske Richard Gasquet flere ganger med suksess i Wimbledon. Fredag møter han Djokovic i semifinalen.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny fredag:
Oddstips 1: Federer på finalejakt
Oddstips 2: Moldes lokale supertalent
Tippeligaen: Siste nytt om statusene i klubbene
V65 Biri: Donovan gjør kort prosess
Nabolaget: Bli med i sommerquiz

Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Fredagens langoddsprogram er forholdsvis magert på fotballfronten, men det spilles ihvertfall Tippeliga. Utover det er det to meget spennende semifinaler for menn i Wimbledon-turneringen i tennis og Tour De France ruller videre med den sjuende etappen. Nettavisens tennisekspert Rolf Lerum har levert strålende tips i årets Wimbledon-turnering og byr på tips til begge semfinalene fredag.

Novak Djokovic-Richard Gaquet : Over 31,5 game til 1,75 i odds (kampstart kl 14.05)

Det er semifinale-fredag i Wimbledon, og vi har to fantastiske kamper å se frem mot. Først ut på centrecourt er verdenseneren Novak Djokovic mot mannen som spiller sin beste tennis i livet, Richard Gasquet.

Novak Djokovic var i stortrøbbel i kampen mot Kevin Anderson som han trengte fem sett på å komme seg gjennom, mens i kvartfinalen mot Cilic nå sist så gikk det som ventet i tre strake sett. Vi tror at verdenseneren vinner denne kampen i tre eller fire sett, men formspiller Richard Gasquet vil nok gjøre dette noe jevnere enn hva mange tror. Har nemlig spilt gnistrende i årets Wimbledon, og han har slått ut gode spillere på veien mot denne semifinalen. Er bare hodet på plass til denne kampen, og at han ikke er for fornøyd med det han har prestert sålangt, så burde kampen gå over 31,5 game. En odds til 1,75 på et slikt utfall kjøper vi glatt.


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør