Richard Gasquet innfridde vårt oddstips fredag.
Richard Gasquet innfridde vårt oddstips fredag. Foto: Justin Tallis (Afp)

Gasquet leverer varene igjen

Franskmannen Richard Gasquet innfridde som vårt tennistips i Wimbledon forrige uke. Mandag er Gasquet på farten igjen.

Kommersielt

Sportspills meny mandag:
Oddstips 1: Hammarby i trøbbel
V4-lunsj Solänget: Bergh har bankeren
Nabolaget: Bli med i sommerquiz

Sommerstillhet preger mandagens langoddsprogram, men to kamper fra OBOS-ligaen og en kamp fra Allsvenskan er uansett interessant. I tillegg er det noen kamper fra svensk 1. divisjon og kamper fra den finske toppserien og tennis fra Wimbledon.

Richard Gasquet - Nick Kyrgios H 1,90 (kampstart satt til kl 12.25)
De største favorittene henger enda med når vi nå går inn i finaleuken av årets Wimbledon.

Vi er blitt veldig imponerte av Novak Djokovic, Stan Wawrinka, og Roger Federer den første uken, men også hjemmefavoritten Andy Murray ser meget solid ut.

Dagens beste spill er for oss er Richard Gasquet selv om vi er fullt klar over at dette kommer til å bli en tøff batalje. Disse to møttes nemlig i fjor, og da var det faktisk Nick Kyrgios som trakk det lengste strået i en tett femsetter (10-8 i det femte settet). I kampen i fjor så var Richard Gasquet favoritten, og da stod han til 1,30 i odds…

Når de møttes på grusen tidligere i år så fikk omtrent ikke Nick Kyrigos låne ballen, og da vant Richard Gasquet 6-3 / 6-2.

Richard Gasquet har imponert VELDIG i årets Wimbledon, vi har aldri sett han bedre, og han har kommet glimrende tilbake etter et skadeavbrekk. Innfridde som vårt store objekt mot Grigor Dimitrov i den forrige runden, og han var rett og slett MYE bedre enn Dimitrov for dagen.

Nick Kyrigos er en veldig på/av spiller med en blytung serve, og harde grunnslag. Vi tror dog at Richard Gasquet sin stabilitet, fantastiske form, og hans rutine vil bli helt avgjørende her. Richard Gasquet vil elske å kontre på Nick Kyrigos om han bare bomber på.

Dette blir en tett spennende kamp, men vi kjøper uansett glatt en odds til 1,90 på Richard Gasquet.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus