Diego Perotti og Genoa viser form for tiden og skal ha bra sjanse i byderbyet mot Sampdoria tirsdag kveld.
Diego Perotti og Genoa viser form for tiden og skal ha bra sjanse i byderbyet mot Sampdoria tirsdag kveld. Foto: Andreas Solaro (Afp)

Genoa er best i byen

Vi setter pengene på Genoa i tirsdagens byderby.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Ski-VM:  Bjørgen til flott odds
Dagens langskudd 1:  City kan tukte Barcelona
Dagens langskudd 2: Leeds endelig et vinnerlag
V64 Jägerso:  Solid banker i åpen omgang
V5 Drammen:  Frekk banker sender oss til lukene

Tirsdagens langoddsprogram består blant annet av to storkamper i Champions League. Det spilles også full runde i Championship og en utsatt kamp i Italia. På hockeyfronten kan vi spille på Get-ligaen, SHL og NHL.

I Falun er det bare å glede seg til 10 kilometer fristil for kvinner.

Sampdoria - Genoa B 2,70


Dette er et byderby der begge lag bruker Stadio Luigi Ferrari som hjemmebane. Kampen skulle vært spilt lørdag, men ble utsatt grunnet kraftig regnvær.

Etter en overraskende bra høstsesong for Sampdoria, har det buttet realt imot på slutten. 0-2-2 på de fire siste seriekampen betyr at Sinisa Mihailovics gutter faller på tabellen.

Sist ble det skuffende 1-2 tap borte for Chievo. Etter at ca to tredjedeler av sesongen er unnagjort, ligger laget på sjetteplass med 35 poeng, og det er ti poeng opp til Napoli på den viktige tredjeplassen.

Forsvarerne Ezequiel Munoz og Fabrizio Cacciatore er ute med skader.

Også Genoa leverte en flott høstsesong, men tok tre poeng på seks seriekamper rundt juletider. Nå har det løsnet igjen, og på de tre siste seriekampene har laget tatt sju poeng.

Det har sendt laget á poeng med byrivalen. Den innlånte spissen Niang (fra Milan) har satt fart i angrepet og scoret to mål for laget sist helg i 5-2-seieren hjemme mot Verona.

Den faste forsvarsspilleren Facundo Roncaglia har vært syk de siste dagene, men blir trolig klar.

Bookmakerne og Norsk Tipping har satt Sampdoria til favoritt her. Det står riktignok 3-1-1 i favør Sampdoria på de fem siste tilsvarende, men denne sesongens utgave av Genoa er bedre enn på flere år.

2,70 i odds for at Genoa tar seieren i dette lokaloppgjøret blir tirsdagens første tips.

Mest lest