Valencia-spillerne leverte en sterk match Barcelona i helgen, men måtte gi tapt på overtid. Vi tror ikke innsatsen blir like god i kveldens cupkamp mot Rayo Vallecano.
Valencia-spillerne leverte en sterk match Barcelona i helgen, men måtte gi tapt på overtid. Vi tror ikke innsatsen blir like god i kveldens cupkamp mot Rayo Vallecano. Foto: Jose Jordan (Afp)

Gjør store endringer på lagene

Både Rayo og Valencia bruker bredden i troppen i kveldens cupkamp.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Oddstips:
  Vanvittig hockey-hardkjør
Oddstips 2:
Skadeuro før møtet med serielederen
Skiskyting:
  Soukalova til kjempeodds
V64 Sverige:  Boden med superjackpot
V4 Mantorp:  Goop styrer bankeren
V65 Bergen:  Deilig jackpotaften

Torsdagens langoddsprogram består blant annet av kamper fra Ligue 1 og spansk og italiensk cup. Vel så interessant er det på hockeyfronten, der det spilles en rekke matcher i Get-ligaen, NHL og SHL.

Det er også satt opp ti dueller fra kvinnenes 15 km skiskyting i Östersund.

Dagens langskudd

Rayo Vallecano - Valencia H


Vi er kommet til fjerde runde i Copa del Rey, der lagene fra La Liga gjør sin entré. Det er også i denne runden man begynner med doble kamper.

De aller fleste lagene hviler mange spillere de innledende rundene, og vi vil nok se en del endringer på lagoppstillingene sammenliknet med forrige serierunde.

Rayo Vallecano tok en fin borteseier over Almeria mandag, mens det ble seier med samme sifre mot Celta Vigo runden før. Laget har dermed klatret helt vekk fra bunnstriden og ligger trygt plassert på tiendeplass med 17 poeng.

Valencia spilte en tøff hjemmekamp mot Barcelona i helgen og måtte se seg slått da Sergio Busquets satte inn 1-0 fire minutter på overtid. Det ble også tap for Levante runden før, og Valencia står med mediokre 2-2-2 på bortebane.

Hjemme på Mestalla har det imidlertid gått langt bedre, og laget ligger på femteplass i serien.

Valencia har vunnet sju cuptitler. Den siste kom i 2008, og klubben har ikke vært i finalen siden.

De siste fire innbyrdes i serien har endt med to seiere til hvert av lagene. Rayo vant hjemmekampen i mars 1-0.

Det er varslet store endringer i begge lagene, så det er ikke lett å tippe antatte lagoppstillinger.

Rayo vet at grunnlaget for avansement må legges i hjemmekampen, og laget ligger såpass komfortabelt an i serien at man kan gi kveldens kamp en viss prioritet.

Valencia kjemper om en plass i Champions League og må ha fokus på helgens bortekamp mot Granada. Et ettmålstap i kveld er ikke noen katastrofe med tanke på at man har returkamp på hjemmebane om to uker.

Vi fristes av hjemmeoddsen og spiller H til 2,70 i dagens langskudd.

Mest lest