CSKA Moskvas Zoran Tosic (til høyre) i duell med Sportings Jefferson Nascimento i lagenes første møte i Lisboa.
CSKA Moskvas Zoran Tosic (til høyre) i duell med Sportings Jefferson Nascimento i lagenes første møte i Lisboa. Foto: Rafael Marchante (Reuters)

God odds på CSKA-avansement

Sporting kommer til å få det tøft i kveldens playoff-kamp mot Russlands beste lag.

Kommersielt

På onsdagens oddsprogram kan vi blant spille på kamper i CL-playoffen og ligacupen. Ikke glemt at det også finnes en rekke objekter fra friidretts-VM på menyen.

CSKA Moskva – Sporting Lisboa - hvem går videre? - H 2,35
Champions League-playoff. Sporting vant første kamp 2-1, og utgangspunktet før kveldens returmatch er som følger: CSKA er nødt til å vinne for å gå videre. 1-0 og seier med to mål eller mer gir russisk avansement. 2-1 betyr ekstraomganger, mens 3-2, 4-3, osv. gjør at Sporting er videre på bortemålsregelen.

CSKA brente et straffespark i den første kampen og skapte flere store målsjanser. Det  var imidlertid Islam Slimani og hjemmelaget som satte inn 2-1 i sluttminuttene, og det er duket for en spennende og åpen returkamp.

I russisk Premier League har forrige sesongs sølvvinner feid all motstand av banen innledningsvis på sesongen. Full pott og 10-2 i målforskjell på seks kamper er rett og slett imponerende.

CSKA deltok i CL-gruppespillet forrige sesong. Der ble det en overraskende borteseier mot Manchester City, mens det ble uavgjort hjemme mot samme lag og Roma på hjemmebane.

Sporting endte på tredjeplass i den hjemlige ligaen forrige sesong. I Champions League ble det sorti i gruppespillet. Portugiserne bet bra fra seg på hjemmebane, men tok bare ett poeng på fremmed gress. I Europa League ble det sorti i første hinder (uavgjort hjemme og tap borte mot Wolfsburg).

I sommer hentet klubben inn den meritterte treneren Jorge Jesus (eks Benfica). Så langt i årets serie er det blitt en knepen seier borte mot nyopprykkede Tondela og et skuffende uavgjortresultat hjemme mot Ferreira.

Den brasilianske venstrebacken Jefferson Nascimento skadet seg mot Ferreira og må stå over kveldens kamp.

Sporting holder normalt ikke samme nivå som Portugals to beste klubber de siste årene - Benfica og Porto - mens CSKA har fremstått som det sterkeste russiske laget denne sesongen.

CSKA har et viktig bortemål i bagasjen, og vi gir laget brukbare sjanser på å avensmenet mot en motstander som fikk til fint lite på bortebane i Europa-sammenheng forrige sesong. Når oddsen på hvem som går videre-spillet er satt så skjevt som 2,35 - 1,40, frister det helt klart mest å sette pengene på H.

Kampen vises på Viasat Sport kl. 20.45.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus