Foto: Reuters/Scanpix

God start for Valencia

Valencia har ikke tapt for Atletico Madrid på åtte kamper. Sjekk dagens dobbel.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Vi traff bra på NHL-tipset til 2,20 i odds i går, men dessverre klarte ikke Barcelona å vinne tross et massivt overtak på Stamford Bridge.

Torsdagens langoddsprogram er av det nokså magre slaget, men vi kan glede oss over to spennende semifinaler i Europa League.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Les også dagens tippetips: 3,8 millioner i bonuspotten

Dagens langskudd
109. Sporting Lisboa - Athletic Bilbao B 2,55
Første semifinale i Europa League.
Bilbao har slått både Manchester United og Schalke på bortebane på veien til semifinalen, og i kveld møter de et lag som er svakere enn begge de to ovennevnte. Sporting ligger ikke høyere enn fjerdeplass i den portugisiske ligaen (13 poeng bak Porto) og overbeviste ikke i kvartfinalen mot middelmådige Metalist Khariv.

Dagens avslag
101. Öster - Ängelholm H 1,75
Öster står med full pott etter to serierunder i Superettan, men ifølge våre kontakter i Sverige spilte laget en meget svak første omgang mot Trelleborg sist. Hadde ikke Trelleborg fått en mann utvist, er det lite sannsynlig at kampen hadde endt med Öster-seier. Ängelholm har vunnet de to siste møtene med Öster og har fire poeng på de to første seriekampene. Kampen er helt åpen, og vi styrer unna hjemmeseier til 1,75 i odds.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens spill
106. Atletico Madrid – Valencia (0-1) B 1,65
Helspansk første semifinale i Europa League.
Valencia har vist få svakhetstegn i sluttspillet og er kanskje den største favoritten til å vinne pokalen i år. Har vist god form i serien den siste tiden, blant annet uavgjort borte mot Real Madrid nylig, men helgens kamp mot Espanyol endte med grusomme 0-4. Ligger på tredjeplass i serien, men er truet av flere lag som er rett bak.

Atletico avgjorde avansementet med en sterk borteseier over Hannover i den siste kvartfinalekampen. Vant borte mot Vallecano i helgen, men har ikke bedre enn 2-0-3 på de siste 5 i serien. Ligger på 8. plass, 7 poeng bak dagens motstander.

Kaptein Antonio Lopez og Silvio Pereira er de eneste skadefraværene hos hjemmelaget, men den viktige forsvarsspilleren Diego Godin soner karantene.

Hos Valencia er midtstopperen Víctor Ruiz trolig tilbake etter å ha stått over med en liten skade mot Espanyol. Midtbanespilleren Ever Banega er ute resten av sesongen, og høyrebacken Antonio Barragan er suspendert.

Lagene har møtt hverandre i serien to ganger denne sesongen. Valencia vant sin hjemmekamp 1-0, mens det ble 0-0 i Madrid. Valencia har ikke tapt for Atletico på de siste åtte møtene, men de aller fleste oppgjørene har vært jevne.

Vi tror på nok en tett match mellom disse to og spiller en handikapvariant der Valencia må unngå tap for at vi skal vinne.

På lørdag er det 60 millioner kroner i V75-potten. Spill direkte under:

99. Køge - Horsens B 1,75
Første semifinale i den danske cupen.
Køge ligger sist i Superligaen, og det må nesten skje et mirakel dersom plassen skal berges. Sesongen ble innledet brukbart, men etter hvert har det meste gått på tverke for laget som slo seg sammen med Herfølge etter tvangsnedrykket i 2009.

Det er spesielt defensivt det har sviktet denne sesongen. På 26 seriekamper er det blitt 58 baklengs, og i kveld møter de laget som har scoret nest flest seriemål denne sesongen (40).

Horsens slo Brøndby 2-0 i helgen og er sammen med SønderjyskE det laget som er i best form i serien (4-1-1 på de siste 6). Har holdt nullen i de siste fire kampene, og ligger på en flott tredjeplas. Det er bare fire poeng opp til Nordsjælland på plassen som gir mulighet for spill i Champions League neste sesong.

Køge får tilbake forsvarsspilleren Thomas Sørensen, som måtte stå over 0-5-tapet for FC København i helgen grunnet karantene. Angriperen Fabinho er friskmeldt etter skade, men starter trolig på benken grunnet manglende kampform. Hos Horsens er det få skadeproblemer.

Horsens har vunnet begge de innbyrdes møtene denne sesongen.

Det eneste som taler imot Horsens-seier er at det spilles best av to i denne semifinalen. Men klasseforskjellen skal være så stor at vi spiller B.

Vi anbefaler dermed følgende dobbel:

Samlet odds 2,89
99. Køge - Horsens 3,55 - 3,10 - 1,75
106. Atletico Madrid – Valencia (0-1) 3,35 - 3,65 - 1,65
Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør