Strømsgodsets Iver Fossum (f.v.), Øyvind Storflor, Gustav Wikheim og Marcus Pedersen feirer 2-0-målet under eliteseriekampen i fotball mellom Sarpsborg og Strømsgodset på Sarpsborg stadion for fjorten dager siden.
Strømsgodsets Iver Fossum (f.v.), Øyvind Storflor, Gustav Wikheim og Marcus Pedersen feirer 2-0-målet under eliteseriekampen i fotball mellom Sarpsborg og Strømsgodset på Sarpsborg stadion for fjorten dager siden. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Godset er umulige hjemme i Drammen

Strømsgodset har en eventyrlig bra statistikk hjemme på Marienlyst og selv formsterke Odd kommer til å få trøbbel i kveldens toppoppgjør.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny fredag:
Oddstips 1: Godset umulige hjemme i Drammen
Oddstips 2: Dortmunds fantastiske scoringsmaskin
Premier League: Oversikt over skader og karantener
Tippeligaen: Oversikt over skader og karantener
TV/Streaming: Slik ser du alle helgens fotballkamper
Tippemagasinet: Se ny episode
V75 Momarken: V75-lørdag med damene i fokus
V5 Momarken lørdag: Rennesvik har bankeren
V65 Biri: Far og sønn dominerer

V64 Bollnäs: Tekno Odin banker svenskene

En svært spennende landslagsperiode er over og det betyr full fart på klubbfotballen igjen denne helgen, både her hjemme og rundt omkring i Europa. Vi har et strålende langoddsprogram i vente denne helgen og allerede fredag ser programmet bra ut. Toppoppgjøret i Tippeligaen mellom Strømsgodset og Odd er det store høydepunktet her hjemme, men det spilles også bra med internasjonal fotball.

Strømsgodset - Odd H 1,95
19 poeng på de sju siste seriekampene for Godset nå og sammen med dagens motstander Odd som også har 19 poeng på de sju siste, topper disse to lagene formtabellen i Tippeligaen nå. Etter at Godset tapte tre hjemmekamper sist sesong (hadde 13-2-0 i gullsesongen i 2013), er det tilbake til vanlig standard hjemme på Marienlyst denne sesongen (9-2-1 hittil). I tillegg har Godset tre av de fire siste hjemme og således er det gode muligheter for medalje også denne sesongen. Ligger på 3. plass før denne runden og har fire poeng opp til Stabæk på 2. plass, ett poeng ned til Odd på 4. plass og to poeng ned til Viking på 5. plass.

I likhet med Strømsgodset åpnet Odd denne sesongen litt under pari. Men Dag Eilev Fagermos gutter har og står med 8-2-0 på de ti siste seriekampene. Før det hadde laget kun tatt poeng på fire seriekamper i perioden juni/juli. Borte står laget med fem strake seire nå, og totalt viser bortetallene meget sterke 8-3-2. I kveld må laget unnvære viktige Espen Ruud.

Godset har vunnet de fire siste tilsvarende på Marienlyst, og har ingen spesielle fravær. Det er altså Tippeligaens to største formlag som møtes i kveld, men Godset er knallsterke hjemme i Drammen.

1,95 for at Godset tar sin femte strake, er muligens et knepp eller to lavere enn vi kunne ønsket oss, men det er altså svært mange gode argumenter for at Godset vinner og denne spilles.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør