FOKUS: Her er Iver Fossum fra forrige helgs kamp, Strømsgodset-Lillestrøm (2-0).
FOKUS: Her er Iver Fossum fra forrige helgs kamp, Strømsgodset-Lillestrøm (2-0). Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Godset går på ny bortesmell

Strømsgodsets bortespøkelse er på full fart tilbake.

Kommersielt

Sportspills øvrige meny søndag: 
Oddstips 2: Stabæk fosser videre
Langskudd: Follo slår Sogndal
Tippekupongen: Kan Viking holde trykket oppe?

V4 Århus galopp: Dansk galoppfest søndag?

Skaderapport: Disse er skadet i Tippeligaen
Tippemagasinet: Brann-spillerne må fortjene lønna si
Fotball-VM for kvinner: Dette mener Sports Illustrated om Norge

Lørdagens tre tips endte dessverre uten treff.

søndagens langoddsprogram er det norsk fotball i fokus, med mange gode objekter fra Tippeligaen og OBOS-ligaen.

Dagens single 1, spillstopp klokken 17.55.
Start - Strømsgodset, H 3,15.

Hjemmelaget start har hatt en noe turbulent start på sesongen. Likevel må det sies at de har plukket mer poeng enn forventet, og spesielt sesongens første kamper var meget solide.

Etter en rekke med fire kamper uten seier, slo Kristoffer Ajer og gjengen tilbake med en uhyre sterk 2-0-seier i Haugesund forrige helg. Selvtilliten er trolig på topp. I tillegg har de fått en hel uke med hvile siden de ikke er med i cupen.

Start befinner seg komfortabelt til midt på tabellen og har 2-1-2 på hjemmebane så langt. De har blitt slått av Vålerenga og Stabæk på eget gress så langt.

Jesper Mathisen og Mathias Rasmussen er skadet for Mons Ivar Mjelde. Dermed kan han glede seg over en betydelig bedre skadesituasjon enn på lenge.

Bortesvake Godset
Ronny Deilas 2013-utgave av Strømsgodset vant ligaen i stor grad fordi de maktet å begrave bortespøkelse. Nå har de gått tilbake til å være flere hakk bedre hjemme enn borte.

Og i midtukens kamp mot Kvik Halden fikk de kjørt seg, og har 120 minutter med cupfotball i bena før avreise Kristiansand. Det hjalp trolig lite på selvtilliten at de ble slått ut av 2. divisjonslaget.

Totalt har de fått fire poeng på seks bortekamper så langt. De beseiret et uhyre tafatt Bodø/Glimt for noen runder tilbake, og tok et sterkt poeng på Lerkendal.

Petter Vaagan Moen, Thomas Sørum og Jørgen Horn er skadet for gjestene.

Kvalitetsmessig bør Strømsgodset være best i dagens kamp, men Start har en sterk seier i ryggen. I tillegg vet de at dagens motstander er svak på reisefot.

3,15 er lekker odds på hjemmeseier og vi nøler ikke med å backe Start!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus