Kampene kommer jevnt for Godset for tiden, og allerede om fire dager skal de hevne 1-0-tapet.
Kampene kommer jevnt for Godset for tiden, og allerede om fire dager skal de hevne 1-0-tapet. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)

Godset har Mesterligaen i bakhodet

Strømsgodset skal spille sin livs kamp i Romania til uken, og da kan de fort gjort å slurve i generalprøven.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips: Åge Hareide i trøbbel
Langskudd: Godset slurver i generalprøven
Dagens dobbel: Follo reiser seg
Tippekupongen: Norsk fest på tippekupongen

lørdagens langoddsprogram finner vi mye skandinaviske godbiter.

Dagens langskudd
Strømsgodset - Vålerenga, U 3,50

Dagens langskudd

Strømsgodset - Vålerenga U


Fort Marienlyst ble erobret for første gang på en liten evighet da Steaua Bucuresti tok første stikk i kampen om videre Champions League-spill. Det var et hardt skudd for baugen til et Strømsgodset som absolutt hadde mulighetene til å få et godt resultat. Returoppgjøret er allerede om fire dager, så her er det ingen tid til hvile.

Etter tapet mot Lillestrøm har drammenserne spilt tre 1-0-kamper, og to har endt i deres favør. Selv om Brann på hjemmebane ikke har vært direkte skremmende denne sesongen, er det likevel sterkt å vinne slik de gjorde forrige rundt.

Godset har en rekke, merkbare fravær inn mot dagens kamp. Likevel har de styrket troppen med blant annet nysigneringen Gustav Valsvik som er med for første gang. I tillegg er det naturlig å tenke at Marvin Ogunjimi er klar for sin Tippeliga-debut.

Vålerenga har på sin side fått en tøff start på høstsesongen og står uten seier på tre kamper. Cuptap mot Odd ble fulgt opp av uavgjort mot samme lag, mens de holdt RBK til enda et uavgjort sist. Begge kampene mot Odd var på bortebane, og i alle de tre nevnte viste de gode takter.

Daniel Fredheim Holm fikk en skade mot Rosenborg, og er usikker til dagens kamp.

Dette blir Vålerengas sjette kamp på kunstgress denne sesongen, og på dette underlaget har de tatt kun to poeng så langt. Rekdal avfeier det som tilfeldigheter, og understreker at det er på tide at noen påfører Godset et hjemmetap.

Det blir fort vanskelig, for Strømsgodset er vanvittig stabile i Drammen. Men et uavgjortresultat er nok ikke helt utenkelig i denne kampen, og det er veldig mye som tyder på at U til 3,50 er dagens beste langskudd.


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør