Lars Christopher Vilsvik ble tomålsscorer for Godset i hjemmemøtet mot Partizan forrige torsdag.
Lars Christopher Vilsvik ble tomålsscorer for Godset i hjemmemøtet mot Partizan forrige torsdag. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Godset trenger ikke å vinne

Strømsgodset har et flott utgangspunkt foran returmøtet i Europa League-kvaliken i Albania torsdag kveld, men trenger ikke å vinne.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny torsdag:
Oddstips 1: Hafnarfjordur er ingen spøk
Midtukekupong: Strålende norske utgangspunkt
V65 Øvrevoll: Jackpot med herlig V65
V4 Vaggeryd: Untersteiner innfrir med norgeskjenning
V5 Bjerke: Frekk banker i vrien lunsj
Dobbel V5 Bergen: Storetvedt med sprek nykommer
Nabolaget: Bli med i sommerquiz

Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Etter noen svært magre dager på Langoddsen, er det betydelig bedre utvalg torsdag. 47 returkamper fra første kvalifiseringsrunde står på programmet og selv om det kryr av store hjemmefavoritter, er det noen interessante objekter å finne. Nettavisens tennisekspert Rolf Lerum lanserte enda en strålende tennisgodbit fra Wimbledon-turneringen onsdag, når franske Richard Gasquet vant sin kvartfinale mot Stanislaw Warinka til herlige 2,50 i odds.

Partizani Tirana - Strømsgodset H 3,90 (oddsen på H ble senket torsdag formiddag)
Albanske Partizani Tirana fikk med seg et bortemål i første kamp mot Godset i Drammen sist torsdag, men 1-3 er likevel et vrient utgangspunkt for videre avansement. Kom seg til denne kvaliken etter 3. plass i den hjemlige ligaen.

Godset har vært med i Europa de to siste sesongene, selv om det ikke har blitt avansement til noe gruppespill. Fulgte opp 3-1 triumfen i hjemmemøtet med sterke 4-1 hjemme mot Viking søndag.

13-4-1 på hjemmebane for Partizani i den albanske serien i fjor, og norske lag har gjort svært mye rart i Europa de siste årene. Godset trenger ikke å vinne denne, all den tid de har tomålsledelse fra første kamp.

Slik oddsen er satt i denne kampen, må det være riktig å teste et helfriskt langskudd retning Tirana og spille hjemmeseier til høye 4,75 i odds (oddsen for hjemmeseier ble senket til 3,90 torsdag formiddag).

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør