Christian Gytkjær blir en viktig mann for Haugesund hjemme mot Lillestrøm lørdag kveld.
Christian Gytkjær blir en viktig mann for Haugesund hjemme mot Lillestrøm lørdag kveld. Foto: Jan Kåre Ness (NTB scanpix)

Gytkjær må levere

Haugesund trenger tre poeng hjemme mot Lillestrøm lørdag kveld. Vi tror laget lykkes med det.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny lørdag:
Tennis Wimbledon: Nytt herlig outsiderspill
Oddstips 2: Eventyret fortsetter
Oddslangskudd: Malmö får ingenting gratis
Tippetips: Kongsvinger med strak kurs mot opprykk
V75 Jarlsberg lørdag: Solberg har hovedbankeren
V5 Jarlsberg lørdag: Supertraveren fikk ikke være med i V75
V65 Skellefteå lørdag kveld: Lerum byr på knallfrekk banker
Tippeligamagasin: Se Nettavisens ferske episode
Tippeligaen: Oversikt over status til lagene
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball: Sjekk ukens oversikt

Lørdagens langoddsprogram bærer preg av at vi er i juli måned, men heldigvis er Allsvenskan tilbake denne helgen og i Norge rukker både Tippeligaen og OBOS-ligaen også denne helgen.

Haugesund - Lillestrøm H 2,15
Det så ut som det endelig skulle løsne for Haugesund etter den flotte 4-0-seieren over Strømsgodset i slutten av mai, men fasiten fire seriekamper senere er ett poeng og 2-7 i målforskjell.

Holdt lenge 0-0 borte mot Tromsø forrige helg, men det var svært lite å si på at Tromsø tilslutt vant 2-0. Haugesund ligger fjerde sist med 13 poeng og har kun ett poeng ned til Tromsø på kvalikplassen. Lagets største problem er angrepsspillet, for 11 mål på 14 kamper er desidert minst i serien. Heller ikke på hjemmebane har tallene vært spesielt gode (2-2-3).

Lillestrøm har spilt uavgjort mot Odd og Sandefjord de to siste kampene, men har uansett levert godt over forventet hittil. Totalt 20 poeng og 8. plass, borte står laget med 2-3-2. Frode Kippe, som ble kåret til dagens kanarifugl mot Odd, soner karantene etter å ha pådratt seg sitt tredje gule kort for sesongen. Viktige Johan Andersson blir ikke klar til lørdagens kamp heller. 2-2-0 på de fire siste tilsvarende i Haugesund.

Lørdag har vi god tro på at hjemmelaget vinner og kanskje er det endelig dags for at Christian Gytkjær får fart på scoringsformen igjen. 2,15 for hjemmeseier er greit og Haugesund spilles lørdag.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør