I 2008 møtte Hafnarfjordur Aston Villa i 2. kvalifiseringsrunde av Europa League (UEFA-cupen).
I 2008 møtte Hafnarfjordur Aston Villa i 2. kvalifiseringsrunde av Europa League (UEFA-cupen). Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Hafnarfjordur er ingen spøk

Islandske Hafnarfjordur har hevdet seg godt i Europa League de siste årene, og skal ha flott sjanse hjemme mot finske Seinajoen torsdag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny torsdag:
Oddslangskudd: Godset trenger ikke å vinne
Midtukekupong: Strålende norske utgangspunkt
V65 Øvrevoll: Jackpot med herlig V65
V4 Vaggeryd: Untersteiner innfrir med norgeskjenning
V5 Bjerke: Frekk banker i vrien lunsj
Dobbel V5 Bergen: Storetvedt med sprek nykommer
Nabolaget: Bli med i sommerquiz

Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Etter noen svært magre dager på Langoddsen, er det betydelig bedre utvalg torsdag. 47 returkamper fra første kvalifiseringsrunde står på programmet og selv om det kryr av store hjemmefavoritter, er det noen interessante objekter å finne. Nettavisens tennisekspert Rolf Lerum lanserte enda en strålende tennisgodbit fra Wimbledon-turneringen onsdag, når franske Richard Gasquet vant sin kvartfinale mot Stanislaw Warinka til herlige 2,50 i odds.

Hafnarfjordur - Seinajoen H 1,90
Sterk 1-0 seier for islandske Hafnarfjordur i første møte som ble spilt i Helsinki. Solide 7-2-1 i den hjemlige serien og tabelltopp. Har bitt bra fra seg i Europa de siste årene med finalerunde i 2013 og tap for Elfsborg i 3. kvalrunde i fjor. 

Finske Seinajoen imponerte med 2. plass i den finske toppserien i fjor som nyopprykket og deltar i Europa for første gang. Hadde sin store styrke på hjemmebane i serien i fjor (10-4-2)), borte gikk det tråere  (6-7-4). Ligger på 4. plass hittil denne sesongen og står med sterke 6-0-2 hjemme, men som i fjor presteret laget langt svakere borte (2-3-3) og er dermed ti poeng bak serieleder HJK Helsinki når drøyt 15 serierunder er spilt.

Rutinerte og hjemmesterke Hafnarfjordur trenger forsåvidt ikke vinne, men vi lar oss uansett lokke av tilsynelatende godt betalte 1,90 for hjemmeseieren.

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør