Foto: Paul Weaver

Hans tips ga 160.000 i gevinst

Hadde du hørt på Nettavisens travekspert, ville du tjent 160.000 kroner.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Gode råd er ikke alltid dyre. Det fikk en anonym Buskerud-mann erfare i går.

På mannens bankkonto ble kombinasjonen av Nettavisens travekspert Håkon Einar Hansen og outsider-hesten Pappniak Laday en gulloppskrift.

Da kvelden var over, kunne Buskerud-mannen notere seg for 160.000 blanke kroner og et solid tilskudd til feriekontoen.

Ta dristige valg
- Skal man vinne de store pengene, må man iblant ta dristige valg, sier Håkon Einar Hansen.

Det er slett ikke første gang at Hansens råd gir gevinst - men det hører selvsagt til sjeldenhetene at en avis-eksperts tips går inn som i dette tilfellet.

Satset alt på Pappniak Laday
Under onsdagens V65-løp på Biri travbane dro Nettavisens travekspert Håkon Einar Hansen til med kanontips. Han singelkrysset tredjevalget og satset alt på outsideren Pappniak Laday.

Dersom traveksperten var nervøs på forhånd, så ble han beroliget da outsideren gikk i tet.

Hesten vant nemlig lett og bidro til at V65-utbetalingen landet på drøyt 136.000 kroner.

Inkludert 16 femmere, kunne man innkassere kr 160.800 dersom man hadde fulgt rådet fra Nettavisens tipsekspert.

Her finner du vårt travmagasin

Heldig vinner
En leser fra Buskerud hadde gjort akkurat det, og fikk dermed et solid tilskudd til årets feriepenger. Kun 13 kuponger kom helskinnet gjennom den vanskelige omgangen, og en av dem hadde altså fulgt Nettavisens tips.

Nettavisen tilbyr daglige gratis travtips til landets travkjøringer: Se dagens tips

Lang fartstid
Håkon Einar Hansen har vært Nettavisens tipsekspert i to år, og har solid erfaring fra travsporten både som hesteeier og som stallansatt. Han har kjørt mange løp og har solide kontakter i travmiljøet.

Håkon liker å spille friskt og er ikke redd for å singelkrysse hester selv om de ikke er favoritter i løpene.

Kjøp dagens ekspertkupong fra Håkon her.

- Skal man vinne de store pengene, må man iblant ta dristige valg, sier Håkon. Han legger også til at han ser samtlige travløp i Norge minst to ganger for å merke seg de gode objektene til neste gang.

- Aldri i tvil
Under onsdagens løp hadde Håkon merket seg hest nr 2 Pappniak Laday som dagens beste spill. Hesten stod endelig perfekt til i andrespor bak bilen, og Håkon var aldri i tvil om singelkrysset denne onsdagskvelden. Han ga tilnærmet tetgaranti for hesten og Pappniak Laday hadde ingen problemer med å ta teten og holdt lett unna derfra.

Håkon lover friske godbiter også i tiden fremover, og med full analyse av alle løp og lang erfaring i gamet er det bare å ta rygg på Nettavisens travekspert.

Se tipsene til kveldens kjøringer her.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør