Paul Delecroix har vært tryggheten selv i Niort-buret i år.
Paul Delecroix har vært tryggheten selv i Niort-buret i år. Foto: Marie Delage/Chamoisniortais.fr

Har ikke sluppet inn mål på 407 minutter

Niort-keeper Paul Delecroixer hovedårsaken til lagets flotte form i Ligue 2.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Det ble nok en gang pluss på oddstipsene torsdag, selv om vi bare fikk inn én kamp i den ene dobbelen. I dag er det nye vinnersjanser på oddsen, og vi har tatt for oss to matcher i Ligue 2 i Frankrike.

Dagens langskudd
Nimes – Chamois Niort B 2,90

Niort er det store formlaget i Ligue 2 og har meldt seg på i opprykksstriden etter å ha tatt 14 av 16 mulige poeng på de siste seks kampene og ikke tapt en eneste kamp siden 13. desember. Det skiller nå bare fire poeng opp til Angers og Lens på direkte opprykk. Det er det defensive spillet som har gitt de gode resultatene, og keeper Paul Delecroix har stått 407 minutter i mål på rad uten å slippe inn mål (tilleggsminutter er inkludert).

Midtbanespilleren Mouhamadou Diaw er suspendert, mens den offensive spilleren Kevin Rocheteau er ute med skade.

Nimes har vært vanskelige å slå i år (2-3-1 på de siste seks), men laget har spilt litt for mange uavgjorte til å klare å ta steget vekk fra bunnstriden. Ligger på den siste trygge plassen, og det skiller ett poeng ned til nedrykk.

Midtstopperen Mohamed Benyahia og mitbanespilleren Jonathan Parpeix er ute med skade.

Selv om Nimes er forbedret under den nye treneren Remy Marsiglia, setter vi pengene på formsterke Niort, som har sluttet helt å slippe inn mål.

Nimes – Chamois Niort 2,15 – 2,70 - 2,90

Klikk her for å levere dette spillet (objektet må kombineres)

Dagens spill
Istres – Le Havre H, 2,10

Viktig kamp i bunnstriden i Ligue 2. Istres står med 30 poeng på 13. plass, mens Le Havre på plassen under har tatt 29 poeng. Ned til Brest på øverste nedrykksplass skiller det henholdsvis fire og tre poeng.

Selv om tabellposisjonen er nesten helt lik, er nok humøret vidt forskjellig hos de to lagene. Istres er på vei oppover på tabellen med flotte 4-1-1 på de siste seks kampene og kommer fra en meget viktig thriller-seier borte mot Laval (4-3). Vant også siste hjemmekamp, som ble spilt mot brukbare Tours.

Le Havre på sin side har bare tatt to poeng på de siste fem matchene og er i fritt fall på tabellen. Uavgjort borte mot topplaget Lens nest sist er eneste lyspunkt i denne perioden.

Hos hjemmelaget er spissen Geoffrey Malfleury ute med skade, ellers er fraværssituasjonen meget god.

Hos Le Havre er midtstopperen Maxime Le Marchand, midtbanespilleren Jean-Pascal Fontaine og unggutten Harrison Manzala usikre. Angriperen Yohann Riviere og midtbanespilleren Victor Lekhal er utilgjengelige

Istres-trener Jose Pasqualetti er en fargeklatt i denne ligaen. Han har en meget offensiv spillefilosofi, og etter 4-3-seieren sist var han langt mer opptatt av at laget scoret fire mål enn at det ble tre baklengs. Vi kan godt få et målrikt oppgjør i kveld, men vi tror et formsterkt og happy hjemmelag drar i land seieren.

Istres – Le Havre 2,10 – 2,80 – 2,90

Klikk her for å levere dette spillet (objektet må kombineres)

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør