Ajax er den eneste klubben Groningen har tapt for siden siden 8. november.
Ajax er den eneste klubben Groningen har tapt for siden siden 8. november. Foto: Olaf Kraak (Afp)

Har slått motstanderen seks ganger på rad

Groningen har hatt et meget godt tak på Heracles de siste sesongene, og vi tror på en ny seier i kveld.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Super-G, VM:
  Jansrud er kjempefavoritt
V4 Bollnäs:  Herlig lunsjmeny
V5 Bjerke:  Sjansebanker i åpen V5-omgang
Nytt spill fra Norsk Tipping:
  Bli millionær med Nabolaget.

Langoddsprogrammet er ikke av det veldig spennende slaget torsdag, og vi har måttet fordype oss i nederlandsk Eredivise for å finne et spillbart fotballobjekt.

Ikke glem at Super-G-rennet i VM er blitt flyttet til i kveld. Det finnes flere interessante spill der, og vi anbefaler vinnerspill på Kjetil Jansrud.

Her finner du langoddsprogrammet for desktop.

Her finner du langoddsprogrammet for mobil.

Dagens oddstips

Heracles – Groningen B

Heracles er inne i sin andre svake periode denne sesongen. Ligaen ble åpnet med sju strake tap, men laget kom sterkt utover høsten og klatret opp på sikker plass.

På de siste fem seriekampene er det imidlertid kun blitt ett poeng, og laget har falt ned til tredje sisteplass, en plassering som gir nedrykkskvalik. Opp til trygg grunn skiller det fire poeng.

Kantspilleren Oussama Tannane (fem mål) og den offensive mistbanespilleren Iliass Bel Hassani (tre mål) soner karantene i kveldens kamp.

Groningen er i flott form og har bare tapt én kamp i serie og cup siden 8. november. Det var på bortebane mot topplaget Ajax. Kommer fra komfortable seiere over Vitesse (cup) og Go Ahead Eagles (serie).

Midtbanespillerne Rasmus Lindgren og Tjaronn Chery (sju mål) har slitt med sykdom denne uken. Sistnevnte er tilbake i trening og spiller trolig i dag, men det er mer usikkerhet rundt svenske Lindgren. Backen Lorenzo Burnet og Tom Hiariej (midtbane) er fortsatt ute, men spissen Danny Hoesen er tilbake etter skade.

Groningen har hatt et meget godt tak på dagens motstander de siste sesongene og står med seks strake seiere og 15-3 i målforskjell.

Vi setter pengene på at Groningen slår Heracles for sjuende gang på rad og spiller B til 2,55 i odds.

Nytt spill fra Norsk Tipping:Bli millionær med Nabolaget.

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5