Nettavisens travekspert Rolf Lerum kan mer enn hest.
Nettavisens travekspert Rolf Lerum kan mer enn hest.

Har truffet på sju av siste åtte tennistips

Og i dag leverer Rolf Lerum en skikkelig oddsbombe.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Oddstips: 
Kan slå alle Stjernehallen
V4 Eskilstuna:
Vrien lunsjomgang
V5 Bjerke: 
Bankerfri lunsj
V64 Åby:
  Banker klar for store oppgaver

Nettavisens travekspert Rolf Lerum er ikke bare lidenskapelig opptatt av hestesport, men følger også tennissirkuset tett. Under US Open i september ble det treff på seks av sju tips fra Lerum, de fleste av dem på outsidere til høy odds.

Så langt i ATP World Tour Finals i London har Lerum levert ett spill - Stanislas Wawrinka til 1,90 i odds mot Tomas Berdych. Oppgjøret endte 6-1 – 6-1 i favør Wawrinka.

I dag er det storoppgjør på programmet, og Lerum klinker til igjen.

Dagens tennistips

Federer - Murray BDagens tips fra Lerum:
Dette vil trolig bli ukens beste match så langt. Roger Federer har vært bra i sine to kamper, men han fikk det billigere enn hva vi trodde på forhånd mot en småskadet Kei Nishikori (sliter med høyre hånledd).

Når det gjelder Andy Murray, så spilte han en dårlig første kamp mot nevnte Kei, mens han gjorde en ok match mot Milos Raonic nå sist. En kamp som han vant 2-0 i sett. Andy er på riktig vei!

Roger Federer har vunnet gruppen om ikke noe helt spesielt skjer under dagens løp. Les: Veldig spesielle utfall av dagens kamper. I utgangspunktet har han ikke noe annet enn æren å spille for i dag.

*Skulle Kei Nishikori vinne ettermiddagskampen mot Milos Raonic, må Andy Murray vinne dagens kamp om han skal til semifinalen.

Da vi utarbeidet dette tipset, var ikke resultatet av den kampen klar. Men det finnes uansett verdi i massevis i spill på Andy Murray til gjeldene odds.

Roger Federer vil neppe bli med på en kamp hvor Andy Murray dikterer spillet, og hvor ballvekslingene blir lange. Han vil nemlig være så utvilt som mulig til en semifinale, og vi tror ikke at vi får se Roger på mer enn 80 prosent i denne kampen.

Andy vil nok være i fyr og flamme, og at han i tillegg piskes frem av et entusiastisk hjemmepublikum, gjør ikke motivasjonsfaktoren på dette spillet mindre. Det er slike kamper som dette Andy liker, kamper hvor man har Premier League-stemning på tribunene. Det tenner skotten!

Andy Murray til rundt 2,70 i odds er altfor høyt med tanke på hvem som har mest å vinne i denne kampen, og vi anbefaler et skrellspill fra O2-arena denne kvelden. Innbyrdes er stillingen 11-11 mellom disse.

*PS: Raonic har trukket seg fra turneringen grunnet skade og er blitt erstattet av David Ferrer. Endringen medfører at Murray er ute av turneringen dersom han taper for Federer. Andy Murray må altså slå Federer 2-0 om han skal gå videre, og skulle det skje, ja, da blir han også vinner av gruppen.

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør