Åge Hareide har en viktig mesterligakamp foran seg.
Åge Hareide har en viktig mesterligakamp foran seg. Foto: Andreas Hillergren (NTB scanpix)

Hareide har råd til å tape

Etter å ha fått hjelp i ligaen, har Åge Hareide god margin på toppen. I tillegg venter Mesterligaen på tirsdag.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagstips:
Dagens singel: Redknapp jakter på drømmeåpningen
Dagens langskudd: Hareide har råd til å tape
Dagens dobbel: Solskjær bør vinne hjemmeåpningen
Tippekupongen: Den klassiske tippekupongen er tilbake.

Det er ingen hemmelighet hva som er dagens høydepunkt på lørdagens langoddsprogram. Klokken 13.45 sparkes Premier League 2014/15 i gang!

I tillegg kan vi gledelig meddele at det har vært en helt enestående uke for Nettavisens oddseksperter så langt. Vi har fem treff de siste syv oddstipsene, samtidig som langskuddene gir godt betalt. Og tippekupongene har to ellevere på rad!

Dagens langskudd
Gefle - Malmö, H 3,60

Dagens langskudd

Gefle - Malmö H


Timingen kunne ikke vært bedre for nedrykkstruede Gefle å møte en av ligaens storlag.

Den siste perioden har nemlig hjemmelaget spilt meget bra, og har kapret fire seire de siste syv kampene. På bortebane tok de sin første seier mot Brommapojkarna sist, mens på eget gress har de tre på rad.

Likevel er de langt fra trygg grunn, og kun tre poeng bak vanker nedrykksstreken. Samtidig har de med seier mulighet til å bykse opp til øvre halvdel av tabellen.

For Åge Hareides del ser situasjonen veldig bra ut for tiden. Han skal ut i kamp mot Salzburg om noen dager, i jakt etter en plass i Champions League. Samtidig har han en solid ledelse i Allsvenskan.

Men bekymringene finnes også. Guillerme Mollins er skadet, og nå er også toppscorer Markus Rosenberg utilgjengelig for Hareide. Det er to meget viktige spillere og de blir begge sårt savnet.

I tillegg er det sesongens to viktigste kamper som skal spilles mot Salzburg. Går de videre til gruppespillet, ville de være en enorm prestasjon. Derfor har Hareide alt å vinne på å satse alt på den kampen, og da vil en bortekamp mot Gefle kanskje bli nedprioritert.

Av den grunn spiller vi i dag Gefle til 3,60 som vårt soleklare langskudd. I går var oddsen 4,00, noe som betyr at det kan lønne seg å spille tidlig for å unngå enda mer nedsetting!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus