Foto: Getty Images/All over Press

Harry i trøbbel

Det går ikke på skinner for Harry Redknapp og QPR om dagen og søndag venter en tøff bortekamp mot nytente Watford.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag:
Oddstips 2: Liverpool til praktfull odds

Tippetips: Tottenham må da vinne denne

V65 Bjerke: Må berges av storfavoritten
V64 Romme: Nye gevinster i Sverige?
V4 Täby: Nyttårssmell fra Stockholm

Premier League: Skader og karantener

Søndagens langoddsprogram er spekket med innhold og fire kamper fra Premier League og full serierunde i Championship. I tillegg ruller det på i Tour De Ski og ikke minst er der åpningsrenn fra Hoppuka.

Dagens langskudd:
Nottingham Forest - Leeds B 3,40
Møte mellom to gamle storheter i engelsk fotball og begge er inne på playoffplass nå. Hjemmelaget inntok 5. plassen etter sin knallsterke 2-0 seier hjemme mot QPR andre juledag og med 36 poeng er det sju poeng opp til Burnley på direkte opprykksplass. Står med 2-3-0 på sine fem siste seriekamper og brukbare 5-2-2 hjemme på City Ground.

Tildels store spissproblemer for hjemmelaget i øyeblikket. Darius henderson soner karantene, mens Dexter Blackstock er skadet og spissene Marcus Tudgay og Ishmael Miller begge er lånt ut. Spissen Simon Cox er usikker.

Svært mange godt voksne nordmenn har et forhold til Leeds og håper på at laget skal komme tilbake til Premier League. Har posisjonert seg bra hittil denne sesongen og innehar altså den siste playoffplassen i øyeblikket (6.plass). Bunnsolide 5-3-1 på sine ni siste seriekamper, men tre av de fire siste er endt med poengdeling.

Midtbanespilleren Luke Murphy returnerer etter karantene for Leeds, som har få mannskapsproblemer.

1-1-1 på de tre siste tilsvarende, og med merkbare spissproblemer for hjemmelaget kan Leeds ta denne og 3,40 for borteseier er flere tideler over det oddsen burde vært. Leeds kan avgjort testes med noen kroner søndag.

Dagens spill:
Watford - Queens Park Rangers H 2,70
Strålende start for Guiseppe Sannino som Watford-manager. Etter sterke 1-1 borte mot formsterke Ipswich sist mandag, ble det solide 4-0 hjemme mot Millwall andre juledag. Likevel er ikke ambisisøse Watford bedre enn nummer tolv på tabellen i øyeblikket, og med 29 poeng er det seks poeng opp til Leeds på siste playoffplass. 4-2-5 er knapt middelmådig på hjemmebane.

Guiseppe Sannini og Watford fikk ingen nye skader eller karantener å ta hensyn til 2. juledag og muligens vil Guiseppe Sannino stille med uforandret lag søndag.

Harry Redknapps Queens Park Rangers er svært variable og står med 4-3-3 på sine ti siste ligakamper. Meget skuffende 0-1 tap hjemme for Leicester i toppoppgjøret sist mandag, ble etterfulgt av 0-2 borte mot Nottingham Forest andre juledag og har ført til at laget har falt ned til tredjeplass med sine 42 poeng, tre poeng bak nåværende serieleder Leicester. 4-4-3 er helt greie tall på bortebane.

Toppscorer Charlie Austin msitet torsdagens bortekamp mot Nottingham Forest og er trolig uaktuell også i dag for QPR. Spisskollega Bobby Zamora startet imidlertid sin første kamp siden september sist torsdag. Velkjente Joey Barton er tilbake etter karantene søndag.

2-0-2 på de fire siste tilsvarende og et revitalisert hjemmelag blir vår favoritt i denne kampen. Slik oddsen er satt i denne kampen er det ikke noe å lure på. Hadde denne kampen vært spilt for to måneder siden hadde trolig oddsen på hjemmeseier vært rundt 2,10. I dag betales hjemmeseier med 2,70 og da setter vi full fart mot spillelukene.

Spilleforslag 1 søndag (spillestopp kl 15.55):
Kamp 122 Watford - Queens Park Rangers 2,70 3,00 2,30
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør