Hazard har vært god så langt i dette mesterskapet. Lørdag kan han skaffe landet sitt bronse. 
Hazard har vært god så langt i dette mesterskapet. Lørdag kan han skaffe landet sitt bronse.  Foto: Carl Recine (Reuters)

Hazard senker England

Eden Hazard har hatt et svært godt mesterskap, og kan krone det hele med bronse.

Kommersielt

I de hjemmelige ligaene er det ikke mye spennende som spilles rundt om denne lørdagen. Eliteserien har tatt en såkalt sommerpause. Derfor er det store høydepunktet selvfølgelig bronsefinalen som spilles 15:55. Belgia - England kommer nok til å bli en herlig kamp.

Belgia - England - Hazard scorer og laget hans vinner? Ja - 4,35 (spillestopp 15:55)


PS: Begrunnelse for dette spillet kommer lengre ned i artikkelen. 

Vi har tro på Belgia i denne kampen. De har imponert oss klart med enn England så langt.

Da røk altså Belgia ut, og det mot Frankrike. Oppgjøret mot Les Blues kunne gått begge veier, men det var ikke ufortjent at Frankrike tok seg til finalen. Belgia har leverte et finfint mesterskap. I de tre gruppespillkampene laget spilte, fikk vi servert, til tider, festfotball på høyt nivå. Tre bunnsolide seiere var sterkt.

Det var så dags for Japan i åttendelsfinalen, og hvilken kamp vi skulle få servert. Japan ledet altså 2-0 helt til det gjenstod tyve minutter av kampen. Belgia viste meget god karakter med å ta hjem en 3-2-seier i dette oppgjøret. Det var rett og slett imponerende. Mannskapet til Martinez slo så ut Brasil i kvartfinalen. De var bunnsolide og spilte en strålende fotballkamp. Brasil fikk ikke ting til å stemme som vanlig, og det skal rødtrøyene fra Belgia har mye av skryten for.

At Belgia tapte 1-0 for Frankrike er ingen skam. Vi mener Belgia kan holde hodene hevet høyt etter dette mesterskapet. De har tross alt tuktet Brasil og England så langt. Belgia sto før oppgjøret mot Frankrike med en målforskjell på 19-5-0. Vi har blitt imponert over dette belgiske laget, og mener de har en finfin sjanse til å av seg bronsjen.

Gareth Southgate og England har fått voldsomt med skryt etter VM-exiten mot Kroatia. Det er ingen tvil om at det var gledelig å se England i en semifinale. Det er en stund siden, men vi føler ikke det var noe bragd det England presterte i dette mesterskapet. De har hatt, før de møtte Kroatia, en svært enkel vei til semifinalen. I gruppespillet var dem i samme gruppe som Belgia, og pliktvant mot Panama og Tunisia. I åttendelsfinale måtte dem til straffer mot Colombia. Det etter å ha vært svake den siste halvtimen av kampen. I kvartfinalen var de som ventet bedre enn Sverige, men det skal også engelskmennene være.

Mot Kroatia ga Southgate sine gutter bort mye av initiative utover i kampen. Kroatia fikk styre mer og mer, og hadde flust av sjanser før Pericic scoret 1-1-målet. Det var skuffende at England ikke tok tak i kampen på nytt, og styret mer. Vi gir ikke England godkjent for denne innsatsen. Harry Kane fikk ikke til noe som helst, og virket sliten på topp. Det var med andre ord langt i fra ufortjent at Kroatia fikk et mål i ekstraomgangene og vant kampen.

Nå er vi litt negative her, men dette er det vi mener etter å ha sett britene så langt. England har noe på gang, det er det ingen tvil om. Det blir svært spennende å følge laget fremover, og vi har tro på prosjektet til Southgate. Vi kan dog ikke si oss enig om at de har vært svært gode i dette mesterskapet. 

Konklusjon Hazard-scoring: Vi har lansert at Belgia vinner denne kampen etter ordinær tid som vårt hovedspill. Og dermed må rødtryene score mål, skal tipset sitte. Jeg har og stor tro på at Hazard kan score i denne kampen. Han har levert et meget sterkt mesterskap. Vi vet alle hvor god denne mannen er, men han har virkelig vist alle at han er en av verdens beste fotballspillere. DHazard er og et hett navn på overgangsmarkedet for tiden. Det virker som Real Madrid skal gå all in for å få fatt i han. Så langt, for Eden sin del, har det blitt to mål og to assist. Han tar straffer, noe som vi må tenke på. Særlig når VAR er inne i bildet. Vi får altså 4,35 på Belgia-seier kombinert med at Hazard scorer, og det synes vi er svært spillbart. Vi tester dette som et sidespill/ spesial i bronsefinalen. 

Klikk her for å levere dette spillet 

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør