Den tidligere scoringsmaskinen Henrik Larsson ble ansatt som trener i Falkenberg før denne sesongen.
Den tidligere scoringsmaskinen Henrik Larsson ble ansatt som trener i Falkenberg før denne sesongen.

Helfrekt spill til 5,25 i odds

Meget spennende odds på Falkenberg i kveld.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Oddstips 1:  Endelig jubel for Solbakken
V64 Åby:  Fantastisk meny i Göteborg
V5 Bjerke:  Denne dama kan alt
V4 Hagmyren:  Faksen på tur

Dansk cupfinale, Oddsen-ligaen, League One-playoff, Allsvenskan og hockey-VM er noe av det vi kan glede oss over på langoddsen torsdag.

Dagens langskudd
Norrköping – Falkenberg B 5,25

Den lille klubben Falkenberg fra Sør-Sverige har imponerte stort i Superettan forrige sesong og spiller i år for første gang i Allsvenskan. Debuten har så langt gått brukbart; på ni kamper er det blitt åtte poeng, noe som holder til 12. plass.

Fem av poengene er kommet i de tre siste kampene, og seieren over Djurgården forrige runde er sesongens høydepunkt så langt. Falkenberg var det klart beste laget, og det må ha smakt meget bra for trener Henrik Larsson, spillere og fans da seiersmålet ble satt inn på overtid.

Skademessig ser det bra ut, og troppen er den samme som sist.

Norrköping har gjort det ok i Allsvenskan etter opprykket i 2010, men er på ingen måte en storklubb. Er i dårlig form og har bare tatt tre poeng på de siste fire kampene. Har blant annet tapt 0-3 for svake Brommapojkarna i denne periode, så bunnivået er lavt. Ligger på tiendeplass med elleve poeng.

Alhaji Kamara pådro seg sitt tredje gule kort mot Kalmar og må stå over i kveld. I tillegg er det spillere ute med skader.

Falkenberg er et begrenset lag, men har et meget hardtarbeidende kollektiv som på en god dag er i stand til å krige til seg poeng mot de fleste lagene i serien. Norrköping er ingen umulig oppgave, og vi synes B-oddsen til 5,25 er et spennende langskudd.

I boksen under kan du levere spill på denne kampen.


Dagens spill 2
Åsane – Fyllingsdalen H 1,90

Åsane har et sterkt lag denne sesongen, og det er ikke overraskende at laget topper Oddsen-ligaen avdeling 3 med ti poeng på fire kamper.

Kommer fra 1-1 borte mot et ungt og talentfullt Florø i helgen og tapte 0-2 for Sogndal i cupen forrige midtuke. Oppgjøret var imidlertid var imidlertid jevnere enn resultatet skulle tilsi. Etter kampen uttalte Sogndals Azar Karadas at han var imponert over Åsane, og at laget hans fort kunne ha røket ut av cupen.

Fyllingsdalen har heller ikke tapt en kamp denne sesongen og ligger på tredjeplass med åtte poeng. Er et lag som både scorer og slipper inn få mål (målforskjell 5-3). Slo til med seier over 1. divisjon-kometen Nest-Sotra i cupen, men her skal vi merke oss at Nest-Sotra fikk en mann utvist tolv minutter ut i andre omgang på stillingen 1-0.

Stian Nygård ser ut til å mangle for hjemmelaget, ellers skal det være en ok skadesituasjon for begge lag.

Åsane har ambisjoner om opprykk denne sesongen og har scoret dobbelt så mange mål som dagens motstander. Fyllingsdalen har bitt bra fra seg så langt, men vi sitter med en følelse av at laget snart går på en smell.

I boksen under kan du levere spill på denne kampen. Du kan selv justere innsatsen.Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør