Stortalentet Youri Tielemans er en av Anderlecht-stjernene som glimrer med sitt fravær i kveldens cupkamp mot Zulte.
Stortalentet Youri Tielemans er en av Anderlecht-stjernene som glimrer med sitt fravær i kveldens cupkamp mot Zulte. Foto: Jasper Jacobs (Afp)

Her blir det ikke mange mål

Anderlecht er i praksis videre i den belgiske cupen og stiller svekket i dagens kamp.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Tippetips:
12 rette og store premier?
Oddstips:
  Parr skal tilbake i PL
V76 Bjerke:
  Prinsen blir holdepunktet
V4 Bollnäs:
  Hett objekt kan felle favoritten

Onsdagens langoddsprogram består blant annet av kamper fra ligacupen, Championship, spansk, italiensk og spansk cup, Afrikamesterskapet og NHL.

Dagens dobbel

Anderlecht Zulte Waregem over/under 2,5 mål Under
Paris Saint-Germain H


Vi er kommet til kvartfinalen i Beker van Belgie, der Anderlecht har hele 3-0 å gå på fra det første møtet med Zulte.

Laget er i meget god form i serien, der det er blitt fire strake seiere. Ligger på andreplass, to poeng bak Club Brügge.

Toppscorer Alexander Mitrovic (ti mål) og backen Maxime Colin er ute med karantene i kveld, mens andrekeeper Mulopo Kudimbana, midtstopperen Chancel Mangulu og spissen Frank Acheampong for tiden deltar i Afrikamesterskapet.

Anderlecht har en meget viktig bortekamp mot Standard i serien til helgen, og det er ventet at trener Besnik Hasi hviler en del spillere i kveld. Midtbanetalentet Youri Tielemans (litt trøbbel med et kne) er en av de faste som står over.

Zulte tapte cupfinalen forrige sesong, men det er lite sannsynlig med en ny finale i år. Kommer fra 3-1-seier over bunnlaget Waasland-Beveren og ligger på niendeplass i ligaen.

Midtbanspilleren Mamoutou N'Diaye (Afrikamesterskapet), forsvareren Djibril Paye (Afrikamesterskapet) og lagets mestscorende spillere, Idrissa Sylla (Afrikamesterskapet) og James Troisi (Asiamesterskapet), er uaktuelle.

Med mindre Zulte skulle overraske med et par kjappe scoringer, blir dette trolig en betydningsløs kamp for begge lag. Både Anderlecht og Zulte stiller svekket, spesielt i angrepet, og vi ser ikke for oss at det blir scoret mange mål i kampen.

Norsk Tippings oddssettere har imidlertid satt opp 1,45/2,20 i odds på spillet over/under 2,5 mål. Det er klart fristende å prøve under til 2,5 til fine 2,20 i odds. Dette spillet går altså inn med resultatene 0-0, 1-1, 1-0, 2-0, 0-1 og 0-2.

Objektet kan ikke spilles som singel, og vi kombinerer derfor med en kamp fra Frankrike.

Paris Saint-Germain – Bordeaux H 1,30
Vi er kommet til 16. delsfinalen i FA-cupen, den mest prestisjefulle av de to cupene i Frankrike. PSG vant 3-0 borte over Montpellier forrige runde. Har ikke vært i finalen siden 0-1-tapet for Lille i 2011.

PSG har slått tilbake med to kjappe seiere (1-0 over Saint-Etienne i ligacupen og 4-2- over Evian i ligaen) etter det overraskende 2-4-tapet for Bastia for halvannen uke siden. Ligger på en skuffende tredjeplass og har fire poeng opp til serieleder Lyon.

Stjerneduoen Edinson Cavani og Ezequiel Lavezzi er tatt inn i varmen igjen av trener Laurent Blanc og fikk spilletid mot Evian. Midtbanespilleren Clément Chantôme er ute med skade, mens backen Serge Aurier er opptatt med spill i Afrikamesterskapet. David Luiz og Blaise Matuidi hviles.

Det er mange lag fra lavere divisjoner igjen i cupen, og Bordeaux kunne nok ha tenkt seg en annen motstander enn PSG på bortebane. Laget har allerede tapt 0-3 for pariserne denne sesongen og har ikke vunnet en innbyrdes kamp siden 2011.

Kommer fra 1-2-tap hjemme for Nice og ligger på sjuendeplass i Ligue 1.

Toppscorer Cheick Diabate (åtte seriemål) og hans angrepskollega Jussie og er ute med skader, mens Lamine Sané, Andre Poko, Wahbi Khazri (fem seriemål) og Henri Saivet er opptatt med spill i Afrikamesterskapet. Liverpool-eide Tiago Ilori er tilgjengelig igjen etter skade.

PSG bør ha meget gode vinnersjanser mot en motstander som er sterkt svekket, spesielt i angrepet.

Samlet odds for dobbelen: 2,86.