Her er dagens beste tips

To hjemmelag med kniven på strupen får vår tillit i kveld.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Utvalget er ikke noe å skrive hjem om i dag, og vi ender opp med noen slanter på Timrå og Brentford til nesten fire ganger pengene.

Motivert hjemmelag
Sluttspillsplassen til Timrå virker trygg, mens Luleå må kjempe med nebb og klør for å holde seg over streken. De tapte sist borte mot Skellefteå, men har to strake hjemmegevinster. 13-1-10 på egen is. Timrå viser form på det jevne, men sliter stort med å finne veien til nettmaskene for tiden. Defensivt fungerer det dog bra, og de kaprer poeng selv om de scorer lite selv. 8-3-13 på borteis.

Luleå vant 5-2 hjemme mot Timrå tidligere i sesongen, og motivasjon og hjemmebane taler til hjemmelagets fordel. Oddsen er brukbar, og dette er en av dagens få spillbare matcher.

Nøkkelkamp i bunnstriden
League One. Etter tre seirer på rappen mot god motstand, har Brentford nå bare tre poeng opp til trygg grunn fra sin nest sisteplass. Hentet fire nye i januar. 4-7-5 på hjemmebane. Fire spillere er usikre etter småskader i kampen lørdag.

Gjestende Northampton spilte uavgjort hjemme mot svake Gillingham fredag, fire strake tap før den kampen. Har dermed tre dager hvile siden forrige kamp kontra vertenes to. Plukker flere poeng borte enn hjemme, 4-8-4 totalt på fremmed gress. Har en fot i nedrykkstriden før denne kampen, og vil med tap stå i den med begge beina. Stiller trolig skadefritt.

Form og hjemmebanefordel taler til Brentfords fordel, 2,05 er til å leve med.

Resten av dagens kamper og tips finner du her

Nettavisens statistikkportal

Mest lest