Paul Scharner og Wigan skal møte Chelsea og United de neste tre dagene.
Paul Scharner og Wigan skal møte Chelsea og United de neste tre dagene. Foto: AFP/Scanpix

Her er julas vinnertips

I Nettavisens oddsmagasin kommer det daglige tips og analyser gjennom hele julen.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Jule- og nyttårshelgene byr til sammen på hele fire serierunder fra fotballøya.

Med julaften på søndag, spilles alle kampene den kommende runden lørdag. Langoddsprogrammet er dermed spekket med kamper fra England, Italia og Frankrike i morgen.

Her finner du hele programmet . Våre tips og vurderinger til hver enkelt kamp kommer fortløpende.

Intense kamper i vente
Det nærmer seg halvspilte ligaer i fotball-Europa, og mens noen har tatt juleferie, har andre sesongens tetteste kampprogram i en drøy uke fremover. Topplagene i Premier League unngår hverandre denne helgen, men både Chelsea og United møter tirsdag lag som vil ofre liv og lemmer for å ta skalpen til et topplag foran egne fans på akkurat denne dagen.

Tirsdag 2. juledag er "boxing day" i England, og tradisjonen tro går man på kamp og støtter laget sitt denne dagen- uansett motstander og tabellposisjon. Nordmenn valfarter til alle kriker og kroker av Storbritannia i jule- og nyttårshelgen, både for å få med seg denne helt spesielle runden, og muligheten til å se laget sitt to ganger på tre dager.

Full oversikt med Nettavisen
Inneværende langoddsprogram varer helt til onsdag, og det kommer tips, analyser og spillforslag til alle rundene i oddsmagasinet .

Som vanlig sender Canal+ opptil fire av kampene fra hver runde, mens SportN viser Championship både fredag og lørdag. Oversikt over hvilke kamper som går på TV finner du her. Spillforslag til lørdag kommer både fredag kveld og lørdag morgen.

Mest lest