Deportivo viste med 3-0-seieren over Valencia i oktober at laget er i stand til å slå de fleste i La Liga på en god dag.
Deportivo viste med 3-0-seieren over Valencia i oktober at laget er i stand til å slå de fleste i La Liga på en god dag. Foto: Miguel Riopa (Afp)

Her er vinneren av bunnduellen

Viktige poeng står på spill når to av La Ligas svakeste lag møtes.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Oddstips 1: 
Empoli i flott form
V64 Halmstad:Saftig jackpot med 1,5 mill ekstra
V65: Leangen:Blekkan sørger for ny fest


Mandagens oddsprogram består blant annet av kamper fra Premier League, Serie A, Ligue 2 og NHL.

Dagens oddstips 2

Deportivo La Coruna - Elche H


Kveldens motstandere er to av tre lag som ligger nederst på La Liga-tabellen med ti poeng. Deportivo ligger tredje sist med 12-24 i målforskjell, mens Elche er helt sist med 12-29. Det er jevnt i bunnen av tabellen, og en eventuell vinner vil klatre opp på trygg grunn.

Begge lag er i stusselig form og har tatt to poeng på de fire siste kampene.

Det var likevel noe positivt å hente fra Deportivos siste kamp hjemme mot Malaga. For selv om det ble 0-1-tap skapte laget klart flest sjanser. Et straffespark ble misbrukt tidlig i oppgjøret, og tverrliggeren stod i veien senere i kampen.

Fortsetter laget å skape like mange muligheter, er målene snart nødt til å komme.

Skademessig ser det bra ut.

Elche kjempet i bunnen forrige sesong, og det ser ikke noe lysere ut denne sesongen. Laget er avhengig av at Jonathas (seks scoringer) har dagen, og ingen andre i La Liga har sluppet inn flere mål enn klubben fra Alicante.

Kan glede seg over få skadeproblemer.

Vi tror hjemmefordelen blir avgjørende i dette bunnoppgjøret, men 2,15 i odds på H er ikke et spill som egner seg for store innsatser.