Foto: hesteguiden.com

Herlig lunsjbanker

I en superspennende rebus satser vi på at dagens største favoritt kan gå på et nederlag, og spiller en helt annen banker.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Klikk her for gratis V5-tips.

Anita og Dag Usterud har gjort en fremragende jobb med en rekke hester de siste årene (bl.a. Lingo, Britney Sign og Blitzie Sign), og i dag sender de ut deres nyeste skudd på stammen i form av 3 Bjørn Sign i den tredje avdelingen. Etter å ha hatt hesten i trening i knapt en måned debuterte Smok`n Lantern-sønnen med å bli toer etter svært gode Dazzling Lionel på Bjerke under relativt krevende forhold, og nå har kretsen rundt vår frekke banker for dagen fått brukt litt mer tid på den fartsfylte krabaten. Vi tok en prat med eierne foran dagens oppgave:

Hvordan har det sett ut i etterkant av det siste løpet?

-Det har sett veldig fint ut, og det var synd vi ikke kom med i et V75-løp på Leangen nå på lørdag etter at hesten leverte et svært oppløftende hurtigarbeid forrige mandag. Vidar Hop kjørte ved den anledningen, og han satt bare og tittet på en hest med 250.000 kroner i grunnlag. Vi mener bestemt at han ser klart bedre ut nå enn foran debuten for oss på Bjerke, og vi er naturlig nok spent i dag.

Hvilke tider snakker vi om i det nevnte jobbet?

-Nei, det gikk ikke så veldig fort for det var veldig tunge forhold den dagen, men det var måten han fungerte på som imponerte. Spretten og fin var han, og dersom det skulle bli tunge forhold på Bjerke i dag så det ut til at han skulle kunne takle det på beste vis.

Sporet er fint i dag, og hvordan ser du for deg løpet?

-Hesten viste seg veldig kjapp i vei på volte sist, og jeg kan ikke se noen grunn til at han skal være noe dårligere på auto. Teten bør være inne rekkevidde uten at vi kjenner så godt til de øvrige konkurrentene, og kommer vi foran kjører vi der så lengen lampa lyser.

Snakker vi om en klink vinner?

-Alle løp skal som kjent kjøres først, men vi har god tro på at han vinner dette løpet!

Vi garderer ihvertfall ikke det foreløpige andrevalget i spillet!

Storfavoritt i fare?
Ja, det er slett ikke utenkelig at 2 Max S.R. i den fjerde avdelingen kan få mer problemer enn spillerne setter pris på. I mangel av noe bedre alternativ blir den usikre Buvetier D`aunou-sønnen vel stor favoritt, og spesielt etter at han nå har blitt strøket inn til et litt sjanseartet innerspor kan vi ikke gjøre annet enn å gardere. Ingen tvil som at 4-åringen var positiv sist, men kusk Eirik Høitomt må nok friste hesten litt mer en normalt fra dette sporet, og da kan det fort gå galt.

Landets ledende kusk Eirik Høitomt tøyler den store favoritten Max S.R. i V5-4.
Landets ledende kusk Eirik Høitomt tøyler den store favoritten Max S.R. i V5-4.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 96 og 400 kroner.

På det største forslaget spiller vi et enkelt abc-system med en innleveringspris på 1240 kroner.

Systemet har vi fylt ut på fire kuponger, og de kan du kjøpe her.

Kjøp en bong og se løpene LIVE på NRK2 kl. 13.30-14.30!

”Tors kiosk: Klikk her for å lære om Lyntoto”.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør